Садочок на Виставці відремонтують за 25,4 мільйона. Що саме зроблять

Садочок на Виставці відремонтують за 25,4 мільйона. Що саме зроблять
Скріншот з Карт Google
  • У закладі хочуть провести капремонт.

  • Дізнавайтеся, що саме там змінять.

У хмельницькому дитячому садочку №47 «Дзвіночок», що на вулиці Степана Бандери, запланували ремонтів на суму в понад 25,4 мільйона гривень з податками. У закладі хочуть провести капітальний ремонт будівлі з утеплення та поточний ремонт санвузлів. У зазначену суму включені безпосередньо роботи, а також проєктування капремонту будівлі (майже 298 тисяч гривень) та експертиза проєкту (майже 42 тисячі гривень). Такі дані є у системі електронних закупівель «Prozorro».

Капітальний ремонт з утеплення дитячого садочка попередньо обійдеться у майже 24,3 мільйона гривень. Саме таку суму готовий заплатити заклад, втім, у процесі торгів, які відбудуться завтра, 20 вересня, сума може бути знижена. Технічне завдання передбачає виконання таких робіт:

  • Відео дня
    /li>

Ремонт фірма-підрядник має виконати до кінця літа наступного року.

Вартість ремонту санвузла складе майже 794 тисячі гривень. Вже визначили й підрядника — це ФОП Олексів Мар'ян Іванович. Це хмельницький підприємець, зареєстрований у березні 2008 року. Його основним видом діяльності є інші спеціалізовані будівельні роботи. У минулому Мар’ян Олексів був власником та засновником ТОВ «Буддизайн Сервіс». Такі дані є в аналітичній системі «YouControl».

Згідно з технічним завданням, підприємець має виконати у санвузлі такі роботи:

Ремонт санвузла має бути виконаний до кінця листопада цього року.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up