Тариф на вивіз сміття у Хмельницькому підняли вдвічі

Тариф на вивіз сміття у Хмельницькому підняли вдвічі
  • Востаннє вартість вивезення побутових відходів змінювалася 2016 році.  Діюча місячна плата з тих пір не змінювалася.
  • Але після нових розрахунків КП “Спецкомунтранс” плату вирішили підняти.
  • Таке рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету. 

З 1 червня зросте тариф на сміття для населення. Сьогодні, 10 травня, на засіданні виконавчого комітету ухвалили рішення підняти тариф на вивезення побутових відходів.

Вартість послуг КП “Спецкомунтранс”  зросте на 5-6 гривень з однієї людини в місяць. Востаннє зміни до платіжок вносили майже три роки тому.

Директор КП «Спецкомунтранс» Валерій Кривенчук пояснює, що на комунальному підприємстві зросли ціни на пальне та запчастини, а зарплата тутешніх працівників стала найнижчою з-поміж інших комунальних підприємств міста.

Відео дня

Крім того, за його словами, діючий у Хмельницькому тариф найнижчий серед усіх обласних центрів, у більшості міст він удвічі більший. Підвищення тарифу пов’язане також із тим, що підприємство купує у лізинг нову спецтехніку, завдяки якій покращиться і надання послуг.

Нові тарифи 

Найменування Тариф, гривень у місяць з одного мешканця
Багатоквартирні  будинки
для мешканців багатоповерхових будинків з функціонуючим сміттєпроводом становитеме 11, 87
мешканців багатоповерхових будинків, які користуються контейнерами на контейнерних майданчиках в місцях загального користування 14, 09
Приватний сектор 
мешканців приватного сектору, які мають власні контейнери або завантажують відходи в сміттєвоз вручну 13,29
для мешканців приватного сектору, які користуються контейнерами на контейнерних майданчиках в місцях загального користування- 15,72  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Ирина Щ

    Перемоги 10А, 10Б. Заварили мусоропроводи, створивши купу незручностей людям, які мусять носити сміття за півкілометра, баки не поставили, та ще саме  цим споживачам зробили вище тариф!  Де ваша логіка????????
  • Николай О

    ДЕБИЛЫ, заварили мусоропровод, так еще и тарифы увеличили, супер страна...

    Николай О reply Николай О

    У кого есть мусоропровод платят меньше чем те кто с вонючим пакетом гуляет по улице))) А кто у меня спросил, или я за то что бы его заварили??? Твари, иначе не могу сказать, просто заварили, и даже ни кто не предупредили, и не сказал куда его носить.
  • Pavel Kondrashov

    По таким ценам? Похоже сема взял кредиты у МВФ. %отдавать надо.
  • Olga GRS

    Сказилися!

    Чекаємо встановлення біля нас баків: для скла (був, чомусь забрали), для ПЕТ-пляшок (Вулиця Трудова, 11)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up