Територія біля ЦНТЕІ досі розрита. Хто має відновлювати

Територія біля ЦНТЕІ досі розрита. Хто має відновлювати
  • Роботи на вулиці Свободи припинилися три тижні тому.

  • Територія залишилася розритою.

  • На філію вже склали адмінпротоколи.

Скандальне будівництво біля будівлі ЦНТЕІ припинилося ще три тижні тому. Працівники, які мали звести триповерхову прибудову з підземним паркінгом, залишили після себе перериту територію. З того часу нічого не змінилося, хіба що з’явилася червоно-біла стрічка навколо.

Будівля ЦНТЕІ перебуває на балансі філії Донецького національного університету. Останній розміщується у Вінниці. Відповідно, й відновлювати територію біля будівлі має філія. Це підтверджують слова заступника міського голови Хмельницького Миколи Ваврищука.

Відео дня

У коментарі журналісту vsim.ua він розповів, що на філію вже склали кілька адміністративних протоколів про порушення правил благоустрою. За словами чиновника, якщо установа не почне приводити свою територію до ладу, протоколи складатимуть і надалі. Також Микола Ваврищук зазначив, що міська рада не може виділяти гроші на відновлення або проводити там будь-які роботи, оскільки це буде нецільовим використанням коштів.

Коментар щодо території біля будівлі ЦНТЕІ журналіст vsim.ua намагався отримати і в керівництва самої філії. Однак цього зробити не вдалося — директор і заступник або відсутні на робочому місці, або телефон установи взагалі не відповідає. Також журналіст звернувся безпосередньо до Донецького національного університету у Вінниці. Там пообіцяли сконтактувати з пресцентром закладу. На момент підготовки матеріалу коментарів ми поки не отримали. Якщо з’явиться нова інформація, ми оновимо цей матеріал.

Тепер нагадаємо вам повну хронологію подій за нашими попередніми матеріалами:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (35)
  • Валентина Кміта

    Валити не будувати.валили споро,а хто буде прибирати і встановлювати порядок,тротуари? Бажаючих немає.
  • Наталія Анішкіна

    Той хто припинив роботи напевно

    Читач38 reply Наталія Анішкіна

    Роботи припинились самі. Бо всі хмельничани побачили як мер бореться з забудовою. Необхідність в подальшому перевертанні двох бордюрів і плитки пропала.
  • Василий Розуман

    Треба Чернівецьку поліцію просити!!!
  • Шура Шура

    Привлечь к суду и заставить за свiй кошт этого главу кто все це разрешил устранить за свiй а не за счёт города..

keyboard_arrow_up