ТОП-5 багатих і бідних: скільки заробили хмельницькі депутати у 2017

ТОП-5 багатих і бідних: скільки заробили хмельницькі депутати у 2017
  • Лише 5 депутатів Хмельницької міськради задекларували більше мільйона доходів. 
  • Троє обранців вказали, що за рік не заробили ні копійки. 
  • Журналісти vsim.ua проаналізували декларації хмельницьких депутатів і визначили ТОП-5 найбагатших і ТОП-5 найбідніших.

35 депутатів Хмельницької міськради заробили у минулому році більше мінімальної заробітної плати у 3200 гривень. Вони декларували зарплати, доходи від підприємництва та пенсії. Дехто з обранців чимало отримав від відчуження майна. Крім того, у декого навіть було декілька тисяч дивідендів або процентів. Ми проаналізували декларації 41 хмельницького депутата. Підрахували суму з того, що заробив депутат у минулому році. 

Порівняно з попереднім роком, рейтинги найбідніших і найбагатших депутатів майже не змінились. Лише деякі позиції помінялись місцями. Отож, кого можна назвати багатіями або ж бідняками 2017 року?

Серед бідних "свободівці" і відомий забудовник

Як виявилось, троє депутатів залишились з пустими кишенями. Вони не задекларували жодних доходів. Без зарплати жили двоє "свободівців" і власник чотирьох компаній, "бютівець" Олександр Скочеляс. Лише 11,5 тисяч гривень доходу показала у декларації Тетяна Калюжна з ВО "Свобода". Порівняно з попереднім роком, вона влаштувалась на роботу і встигла отримати зарплату. 20 тисяч гривень заробив "свободівець" Віталій Діденко. Гроші він отримав за те, що керує міською організацієї цієї політичної партії. 

Відео дня

Щоб дізнатись суму, наведіть курсор на фотографію.

Багатії заробили менше, аніж у 2016

Найбільше доходу отримав екс-депутат від "Самопомочі", а тепер "бютівець" Віталій Коліщак - 4,6 мільйона гривень. Гроші заробив на підприємництві. На другому місці опинився Юрій Вавринюк з "Самопомочі" з 1,7 мільйона гривень. Минулого року він заробив на півмільйона більше, аніж попереднього. Третім став депутат від БПП Андрій Кветко. Порівняно з 2016, він "здав позиції". У 2017 отримав лише 1,6 мільйона гривень доходу. 

Четверте місце зайняв Анатолій Собко з партії "За конкретні справи". У 2017 він заробив трохи більше 1,03 мільйона гривень. І останнім у нашому рейтингу став Олександр Василишин з "Самопомочі". Він отримав 1,01 мільйона гривень. У минулому році він не потрапив до рейтингу найбагатших, тому що мав менше мільйона гривень доходу. 

Щоб дізнатись суму, наведіть курсор на фотографію.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up