У Городку облаштували протирадіаційне укриття за 600 тисяч гривень

У Городку облаштували протирадіаційне укриття за 600 тисяч гривень
Фото Городоцької міської ради

У сховищі є всі необхідні комунікації та простір для діток. 

Днями у Городку облаштували нове протирадіаційне укриття. Воно знаходиться у будівлі відділення Центру надання соціальних послуг «Віра в життя». У міській громаді кажуть, сховище відповідає усім сучасним вимогам законодавства. На його облаштування витратили понад 600 тисяч гривень.

— Укриття облаштоване за кошти місцевого бюджету. У ньому зроблено два виходи з пандусами. У підвальне приміщення проведені всі комунікації — вода, світло та газ. Є туалет. Також зроблена вентиляція, підлога та пофарбовані стіни, — зауважив перший заступник міського голови Артур Косінський.

У сховищі розмістили ліжка та інші меблі, а також розділили простір на ігрові зони з іграшками та матеріалами для творчої роботи. Для відвідувачів декорували стіни, щоб створити відповідний емоційний настрій.

Відео дня

— Новим укриттям можуть користуватися як працівники та підопічні Центру надання соціальних послуг і Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю, так і пересічні городоччани, — додають у мерії. 

Вхід до укриття згодом планують вкласти бруківкою.

Нагадаємо, у Хмельницькому виділять 100 мільйонів на будівництво нових укриттів. Всього планують побудувати 12 укриттів. Вони будуть в тих навчальних закладах, де наразі немає сховищ.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗️Оперативна інформація, цікаві та важливі новини у нашому Telegram-каналі - https://t.me/+gtHqKqD7B0o3N2Uy

  • ЧитачЧитачів

    Такі скромні чиновники в Городку. В Хмельницькому точно таке ж укриття обійшлося би бюджету в шість лямів. Вже ж виділили 100 млн. на 12 укриттів - а це більше 8 млн. за шт.

keyboard_arrow_up