У Хмельницькому піднялися тарифи на опалення та гарячу воду

У Хмельницькому піднялися тарифи на опалення та гарячу воду
  • В КП "Південно-Західні тепломережі” піднялась вартість тепла і гарячої води.
  • Вже з 1 січня 2019 року хмельничани сплачуватимуть комунальні послуги за новими тарифами.

З нового року за гарячу воду та опалення хмельничани платитимуть більше. Вчора, 29 листопада, на позачерговому засіданні виконавчого комітету ухвали рішення про встановлення нових тарифів комунальному підприємству «Південно-Західні тепломережі».

Тепер за централізоване опалення абоненти житлових будинків з приладами обліку теплової енергії за 1 Гкал теплової енергії платитимуть по 1499,51 гривень. За кубометр гарячої води споживачам, треба буде сплачувати по 86,08 гривень. Про це йдеться на сайті Хмельницької міської ради.   

Для хмельничан, котрих обслуговує «Хмельницьктеплокомуненерго» тариф майже ідентичний. За тепло він становить - 1480,92 гривень за 1 Гкал теплової енергії. За постачання гарячої води – 87,59 гривень за кубометр.

Відео дня

Тариф на опалення та гарячу воду останній раз підвищували рівно рік тому, 29 листопада 2017 року.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Сергій

    Ціну за опалення підняли майже на 400грн за Гкл, комуналку чуть некожен місяць підіймають, як не воду то газ! І всі ці люди які називають себе українцями мовчать, мовчать як барани!!!!! От скажіть шановні ви що раби?????  напавно ні, бо даже в рабів були повстання))) хто ви?)
  • толік

    Що зробиш. Борги віддавати треба. Юля позичила у МВФ 23 мільярди дол., Янукович позичив у МВФ 33 мільярди. Треба віддавати.
  • Іван

    Коли вже бл-ть  понаїдаються
  • Танюшка Пилипчук- Косовская

    За то туалеты и ёлка вообще дармовая
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up