У Хмельницькому відкрили футбольне поле за 4,7 мільйона (ФОТО, ВІДЕО)

У Хмельницькому відкрили футбольне поле за 4,7 мільйона (ФОТО, ВІДЕО)
  • Поле зі штучним покриттям має розміри 30 на 60 метрів.

  • Що ще там планують робити?

У мікрорайоні Ракове з’явилося нове футбольне поле. Воно розташоване поряд зі школою №12. Офіційне відкриття відбулося сьогодні, 17 листопада. Поле має штучне покриття, його розміри складають 30 на 60 метрів. За словами директора школи Олега Сивицького, з часу відкриття школи заклад використовував звичайне ґрунтове поле з природною травою.

У вересні 2018 року хмельничанин Богдан Катревич подав петицію про облаштування нового поля, яким би могли користуватися як учні школи, так і мешканці мікрорайону. Звернення набрало понад 500 голосів, і його підтримали на засіданні виконавчого комітету.

Зрештою на капітальний ремонт розробили проєкт та замовили виконання. Йдеться про такі витрати:

Відео дня

Таким чином загальна вартість робіт складає 7 125 934,18 гривні.

Роботи були поділені на дві черги. Перша черга включає облаштування футбольного поля, встановлення огорожі, облаштування місця під наступні майданчики та благоустрій. Все це почали робити у вересні цього року. Результат і був презентований сьогодні, 17 листопада. Цього року витрати за об’єктом склали майже 4,7 мільйона гривень.

Друга черга включає облаштування ще двох майданчиків — одного для гри у баскетбол, волейбол та гандбол, другого для тенісу та тренажерів. Крім того, планують встановити освітлення, аби майданчиками можна було користуватися у темну пору доби. За словами міського голови Олександра Симчишина, спортивним комплексом користуватимуться учні школи №12 та вихованці розташованого неподалік спортивного ліцею.

Додамо також, що приватне підприємство «Люкс Інстал» вже не вперше отримує підряди на облаштування спортивних та дитячих майданчиків у Хмельницькому. Так, фірма облаштовувала спортивний майданчик у школі №1, спортивний комплекс у гімназії №2 та дитячий майданчик у сквері Шевченка.

Крім того, підприємство вигравало тендери поза Хмельницьким. Приклад — будівництво стадіону у військовій частині на Миколаївщині за 13 534 900 гривень.

Спортивний комплекс у школі №12 — I черга

Спортивний комплекс у школі №12 — II черга

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Юрій Гудок

    Прапор всеодно у нас дороще ніж це поле)))). Аж 5 млн

keyboard_arrow_up