У Хмельницькому зростуть тарифи на сміття

У Хмельницькому зростуть тарифи на сміття
Фото з архіву редакції
  • Рішення про зростання вартості прийняли сьогодні, 27 травня.

  • Скільки доведеться платити?

Слідом за вартістю проїзду для хмельничан зростуть і тарифи на вивезення сміття. Таке рішення сьогодні, 27 травня, прийняли на засіданні виконавчого комітету міської ради. Воно набуває чинності за 15 днів з моменту оприлюднення, тобто не раніше 11 червня.

Нова вартість буде такою:

  • Відео дня
    /li>

Директор комунального підприємства «Спецкомунтранс» Олександр Зімін пояснив, чому піднімають вартість вивезення сміття:

— Тариф на поводження з побутовими відходами по суті має в собі дві складових — тариф на вивезення і тариф на захоронення. Тариф на вивезення востаннє змінювався 2019 року, тариф на захоронення востаннє змінювався 2015 року. Тому зараз виникла потреба переглянути цей тариф. Скажімо так, основною складовою зростання Тариф на поводження є збільшення тарифу на захоронення. З тарифу на захоронення ми зараз використовуємо кошти за заробітну плату працівникам полігону, на власне захоронення відходів, на ремонт техніки, яка є на полігоні, на паливно-мастильні матеріали, і екологічний податок, який ми щоквартально сплачуємо до бюджету, — розповів керівник підприємства.

Читайте також: Проблему зі сміттям у Хмельницькому допоможе вирішити компанія-консультант. Їй заплатять 16 мільйонів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (42)
  • Veronika Zakharuk

    Щось в Хмельницькому останнім часом все зростає
  • Лариса Гамага

    І все ж він найкращий!!!
  • Masha Oliynyk

    У Хмельницькому зростуть тарифи на все!!
  • Svitlana Solonina

    А от мені цікаво, чому для тих хто носить сміття в контейнер дорожче ніж для тих хто викидає в сміттєпровід? Доречі, майже в усіх будинках чомусь позакривали сміттєпроводи і вимагають носити сміття в контейнери хтозна куди.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up