Відправити посилку з Хмельницького: де найдешевше (ІНФОГРАФІКА)

Відправити посилку з Хмельницького: де найдешевше (ІНФОГРАФІКА)
Ілюстративне фото
  • Хмельничан обслуговують десятки поштових відділень різних компаній.

  • Їхні тарифи різняться на десятки гривень.

  • Пропонуємо дізнатися, де найвигідніше.

Відправити подарунок рідним, отримати товар з інтернет-магазину чи доставити допомогу на фронт — у цих та інших потребах хмельничанам допомагають поштові оператори. У місті діють кілька мереж, найбільш поширеними з яких є «Укрпошта», «Нова пошта» та «Міст Експрес». Свої відділення та поштомати вони мають у багатьох містах і селах України.

З початком російського вторгнення популярність послуг з доставки зросла, а разом з тим війна вплину й на тарифи. Так, цього місяця почали діяти нові тарифи «Нової пошти». Ми вирішили дізнатися, скільки зараз коштує відправити посилку різними поштовими операторами та який із них найвигідніший.

Для підготовки цього матеріалу журналіст vsim.ua скористався онлайн-калькуляторами на сайтах «Укрпошти», «Міст Експрес» та «Нової пошти». Для розрахунку використав дані умовних відправлень:

Відео дня

Для обох умовних посилок була розрахована вартість за трьома напрямками — з Хмельницького в межах міста, а також до Києва та до Павлограда Дніпропетровської області. Останнє місто зараз є одним з найбільш віддалених від Хмельницького, куди доставляють посилки всі три компанії. Умовою розрахунку також була доставка тільки між відділеннями та відсутність додаткових послуг.

З отриманих даних зрозуміло, що найдешевше відправляти посилки «Укрпоштою» за тарифом «Стандарт». Кілограмовий пакунок в межах Хмельницького доставлять лише за 15 гривень, а по Україні — за 50 гривень.

Найдорожчою виявилася «Нова пошта». Доставка в межах міста коштує мінімум 50 гривень, вартість відправки великої посилки по Україні — 50 гривень. Детальні розрахунки дивіться нижче в інфографіці. Компанії відсортовані за вартістю доставки.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up