Готівка і майно: проаналізували декларацію нового керівника «Хмельницькводоканалу»

Готівка і майно: проаналізували декларацію нового керівника «Хмельницькводоканалу»
  • Олександр Надольний став начальником «Хмельницьководоканалу» 14 грудня. 
  • Раніше він працював комерційним директором АТ «Хмельницькгаз». 
  • Розповідаємо, що задекларував новий керівник. Підготували інфографіку. 

 

Журналісти vsim.ua продовжують моніторити декларації посадовців, чиновників та нардепів. Посилання на всі попередні матеріали - наприкінці цього тексту.

Цього разу розповімо, що задекларував новий очільник комунального підприємства «Хмельницькводоканал» Олександр Надольний. 

Нагадаємо, у кріслі керівника він трохи більше місяця.  Відповідне розпорядження про його призначення Олександр Симчишина підписав 7 грудня. А свої обов’язки Надольний почав виконувати вже із 14 грудня 2023 року

Відео дня

Як ми раніше вже повідомляли, Олександр Надольний працював комерційним директором акціонерного товариства «Хмельницькгаз». В минулому році компанію позбавили ліцензії на транспортування газу. Замість неї цим зараз займається ТОВ «Газмережі». У минулому Олександр Надольний також був керівником та одним із засновників приватного підприємства «Газспецсервіс Поділля». Воно було припинене 2015 року. Такі дані є в аналітичній системі «YouControl».

Нагадаємо також, що від січня 2022 року директором «Хмельницькводоканалу» у статусі виконувача обов'язки був Олександр Новосад. 

Свою декларацію Олександр Надольний подав 29 листопада 2023 року. Звітний період – за 2022-й. У ній він вказав кілька об’єктів нерухомості, якими володіє, а також автівку і грошові активи. До слова, автомобіль був придбаний у 2019 році. 

Що з до зарплати, то в декларації вказаний лише дохід за попереднім місцем роботи в АТ «Хмельницькгаз». Там він заробив за рік 1 783 417 гривень. 

Додамо, що декларацій за попередні роки Надольний не подавав. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Валерий Златогурский

    Мабуть пішов на більшу зарплату ?
  • Леся Лукова

    nice
  • 41537

    Газконтора,це як С БУ,на всіх входах по три чоловіки охорони,на які двері не підеш,охорона на всіх поверхах, Питання,кого вони бояться?
  • Lyuda

    Я згідна що Хмельницькгаз то приватне підприємство, але щоб отримати таку зарплату її потрібно стягнути з кишень споживачів газу, а саме з мешканців Хмельницького за оплату по транспортуванню газу. Я розумію, що б така заробітна плата була у керівника у виробничого підприємства, яке щось виробляє. А тут якщо я правильно розумію що в собівартість з транспортування газу вложують заробітну плату працівників. То може б та зарплата мала б бути скромнішою?

keyboard_arrow_up