Комедія «Однокласники 2» у кінотеатрі «Планета»

Комедія «Однокласники 2» у кінотеатрі «Планета»
Сеанси: 17:20, 19:10, 21:00. Квитки – 20-40 гривень.

Тривалість: 1 год. 41 хв.

У ролях: Адам Сендлер, Кевін Джеймс, Кріс Рок, Девід Спейд, Сальма Хайєк, Майя Рудольф, Марія Белло.

Про фільм: У комедії «Однокласники 2» Ленні Федер з родиною повертається в рідне місто. І, природно, зустрічається зі своїми шкільними друзями, з якими колись багато чого пережив. Тепер хлопці виросли, у них з’явилися дружини і діти, але у душі вони залишилися такими ж відчайдушними бешкетниками і хуліганами, які люблять гумор і гарні жарти.

Відео дня
> Ностальгічні спогади приятелів швидко змінюються драйвом і екшеном. Танцювати під дулом пістолета старого «дружка» і виганяти з дому оленя, який там оселився, - це тільки мала частина того, чим доведеться зайнятися невгамовним героям фільму.

Час сеансів до 11 вересня у кінотеатрах «Планета» та Шевченка можна дізнатися тут.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам 20:51 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 20:14 Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн: деталі 19:33 Туристичний сезон відкрили у Старокостянтинові: що цікавого 18:51 Погода на вихідні: чи чекати потепління на Хмельниччині 18:14 Тарифи на світло зростуть вже 1 червня: скільки може коштувати кіловат 17:40 Щорічно у другу суботу травня відзначається Всесвітній день боротьби з гіпертонією (новини компаній) 17:33 На Хмельниччині ув’язнили військового в запасі за ухилення від мобілізації 17:02 Чи готові хмельничанки пройти військову підготовку: опитування play_circle_filled 16:32 Графік аварійних відключень: як дізнатися коли не буде світла 15:52 Зайві витрати на 5 мільйонів у будівництві ліцею зафіксували аудитори на Хмельничині 15:12 У 18 років пішов воювати. Попрощалися з хмельничанином-азовцем Павлом Фостиком play_circle_filled photo_camera 14:39 Один загиблий та важко травмована неповнолітня пасажирка: судитимуть водія позашляховика 13:59 Пораненим бійцям на Хмельниччині влаштували екскурсію та відпочинок з риболовлею
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up