Мультфільм «Літачки» у кінотеатрі імені Шевченка та у «Планеті»

Мультфільм «Літачки» у кінотеатрі імені Шевченка та у «Планеті»
На цьому тижні у кінотеатрі імені Шевченка та у «Планеті» показують «Літачки» - новий реактивний і нестримний мультфільм від творців дилогії «Тачки».

Сеанси у кінотеатрі «Планета» у 3D: 10:20, 12:00. Квитки – 25-30 гривень.

Сеанси у кінотеатрі імені Шевченка: 13:30, 17:20. Квитки – 15-25 гривень.

Тривалість: 92 хвилини.

Відео дня
> У ролях: Вел Кілмер, Дейн Кук, Тері Хетчер.

Про фільм: Вам потрібен герой? Так підніміть очі вгору, він в небі! Цього разу глядачам розкриють іншу частину світу тачок, повітряний простір і його героїв. Гвинтовий літачок Дасті, що працює на фермі, в полі, неймовірно швидкий і спритний! Один тільки мінус, при всій своїй швидкості, він шалено боїться висоти, але ж як можна було б реалізувати свій талант, позбався він від цієї фобії! За допомогою друзів і їхніх порад Дасті все ж таки відправляється в дорогу, фініш якої - стартовий майданчик авіаперегонів. На шляху до мрії, швидкий герой не тільки позбувається свого страху, а й встигає заслужити повагу бойової авіації і стати відмінним асом.

Час сеансів до 11 вересня у кінотеатрах «Планета» та Шевченка можна дізнатися тут.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам 20:51 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 20:14 Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн: деталі 19:33 Туристичний сезон відкрили у Старокостянтинові: що цікавого 18:51 Погода на вихідні: чи чекати потепління на Хмельниччині 18:14 Тарифи на світло зростуть вже 1 червня: скільки може коштувати кіловат 17:40 Щорічно у другу суботу травня відзначається Всесвітній день боротьби з гіпертонією (новини компаній) 17:33 На Хмельниччині ув’язнили військового в запасі за ухилення від мобілізації 17:02 Чи готові хмельничанки пройти військову підготовку: опитування play_circle_filled 16:32 Графік аварійних відключень: як дізнатися коли не буде світла 15:52 Зайві витрати на 5 мільйонів у будівництві ліцею зафіксували аудитори на Хмельничині 15:12 У 18 років пішов воювати. Попрощалися з хмельничанином-азовцем Павлом Фостиком play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up