6 років за ґратами проведе хмельничанин, який до смерті побив свого знайомого

6 років за ґратами проведе хмельничанин, який до смерті побив свого знайомого
Фото: kowel.rayon.in.ua
  • Чоловіки разом випивали та посварилися.
  • Під час бійки один із них кілька разів вдарив іншого по голові. Той помер на місці.
  • Наразі чоловіку призначили покарання - 6 років ув'язнення.
  • Також він заплатить рідним загиблого 120 тисяч гривень моральної шкоди.

Подія мала місце біля одного з цілодобових продуктових магазинів міста. Там і зустрілися двоє хмельничан. Обоє шукали компанію для того, щоб випити вночі.

Купивши пляшку та закуску нові товариші влаштували справжнє застілля. Однак, під час чергової чарки виникла сварка.Одному із чоловіків не сподобалася закуска, яку придбав на спільний стіл його компаньйон. Тож, він вимагав повернути йому гроші за куплені ним продукти. Тоді між чоловіками розпочалась бійка.

Під час неї 37-річний хмельничанин кілька десятків раз ударив товариша по голові. Той від отриманих травм помер на місці. А тим часом, кривдник забрав у нього мобільний телефон та втік. Після він здав його у ломбард.

Відео дня

Як повідомляють у прес-службі Хмельницького міськрайонного суду, справу розслідували за частиною 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна / крадіжка /, вчинене повторно). Чоловіку призначили 6 років позбавлення волі. Також відповідно до вироку суду, засуджений має відшкодувати матері загиблого матеріальну шкоду та моральну в розмірі 120 000 гривень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up