Браконьєра з Летичева судитимуть за улов вартістю 800 тисяч гривень

Браконьєра з Летичева судитимуть за улов вартістю 800 тисяч гривень
Фото ілюстративне
  • Чоловік ловив рибу сітками у Південному Бузі.

  • Він впіймав майже 500 рибин у нерестовий період. 

У Летичеві Хмельницької області затримали браконьєра. Чоловік на ділянці Щедрівського водосховища річки Південний Буг незаконно виловлював рибу сітками під час нерестового періоду. Про це повідомляють в Хмельницькій обласній прокуратурі

Правоохоронці зазначають, що 31-річний рибалка раніше вже був судимий за незаконний вилов риби, однак, на шлях виправлення не став. У червні цього року він знову пішов на «промисел».

— Використовуючи риболовецькі сітки, він виловив майже 500 штук карася сріблястого та окуня в нерестовий період. Вказаними діями державі завдано шкоду на суму близько 800 тисяч гривень, — повідомляють в прокуратурі

Відео дня

Тож правоохоронці направили до суду обвинувальний акт infoстосовно жителя Летичева за фактом незаконного вилову риби забороненими знаряддями.

Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження чи  позбавлення волі на строк до 3 років.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Oksana Romanchuk

    А для чого та риба у воді? звичайно ж для вас.необманюйте себе!  чоловік вірно робив,всі любите свіжу рибу! А не лише верхівки!!!
  • Руслан Вознюк

    куда гроші підуть вкарман
  • Сергій Колесник

    Так там вся річка в сітках
  • Андрей Максимнюк

    Краще напевно цю сволоту замотати в його ж сіті і кинути в якусь багнюку,щоб іншим приклад був.

keyboard_arrow_up