До 10 тисяч доларів коштувала хмельничанину нелегальна «подорож» до Румунії

До 10 тисяч доларів коштувала хмельничанину нелегальна «подорож» до Румунії
Фото: Держприкордонслужба України.
  • Поблизу кордону з Румунією прикордонники затримали п'ятьох чоловіків, серед яких був хмельничанин.

Неподалік кордону на Чернівеччині прикордонники затримали втікачів, серед яких був хмельничанин. Чоловіки намагались незаконно перетнути кордон. За інформацією правоохоронців, за перетин кордону чоловіки заплатили від 6 до 10 тисяч доларів.

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон.

За їх інформацією, прикордонники в Чернівецькій області затримали п’ятьох чоловіків та їхнього провідника неподалік кордону з Румунією.

Відео дня

"Хмельничанин, киянин та три мешканці Тернопільської області намагалися втекти, проте їм це не вдалося. Згодом прикордонники зупинили також мікроавтобус, яким місцевий мешканець доставив цих "туристів" до кордону. Відносно затриманих складені протоколи про адміністративні правопорушення", — зазначили у відомстві.

Як стало відомо правоохоронцям, чоловіки заплатили за нелегальну подорож до Румунії від 6 до 10 тисяч доларів. Наразі тривають пошуки головного організатора незаконного перетину кордону. Йому та його помічнику загрожує кримінальна відповідальність за ст. 332 ККУ(Незаконне переправлення осіб через державний кордон України).

Відносно втікачів склали протоколи Кодексу України про адміністративні правопорушення за ст. 204-1 «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» та 185-10 «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону».

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up