Хмельничанці, яка заперечувала агресію рф та закликала ЗСУ скласти зброю, дали 1 рік умовно

Хмельничанці, яка заперечувала агресію рф та закликала ЗСУ скласти зброю, дали 1 рік умовно
Фото ілюстративне

В “Однокласниках” вона поширювала кремлівські наративи, раділа щасливому поверненню військових рф додому, приниженню бійців полку “Азов”, які здавались в полон, закликала українських військових скласти зброю.

Мешканка обласного центру виправдовувала збройну агресію російської федерації. З самого початку повномасштабного вторгнення 43-річна жінка систематично поширювала кремлівські наративи на особистій сторінці в “Однокласниках”. 

В прокуратурі зазначають, що вона раділа щасливому поверненню військових рф додому та приниженню бійців полку “Азов”, які здавались в полон. Хмельничанка заперечувала вторгнення росії на територію України та закликала українських військових скласти зброю і “припинити вбивати мирне населення”.

У суді жінка свою провину визнала. Їй інкримінували покарання за статтею 436-2 Кримінального кодексу України info (частиною 2). Згідно статті подібні правопорушення “караються обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією майна або без такої”.

Відео дня

Хмельницький міськрайонний суд визнав 43-річну хмельничанку винною і засудив її до 3 років позбавлення волі та звільнив від відбування покарання з іспитовим терміном в один рік.

Нагадаємо, нещодавно також судили уродженця Воркути, який  називав вторгнення військ рф в Україну «спецоперацією», поширював пропагандистські наративи про «денацифікацію», демонізував чинну владу України та ЗСУ.

Він виправдовував невибіркові бомбардування та обстріли Маріуполя, що призвели до загибелі тисяч мирних жителів, необхідністю знищення полку «Азов», який, за його твердженням, сповідує «фашистську та нацистську» ідеологію. Суд також присудив йому рік умовно. Що про це думають хмельничани — читайте за посиланням

Як ви гадаєте, справедливе покарання для подібних злочинів? Пишіть свої думки в коментарях.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (20)
  • Валентина Павленко

    Нелогічне покарання під час війни!!!
    Безкарність породжуватиме нові випадки
  • Лилия Янишевская

    Що це за вирок?Може її ще надати путівку на відпочинок, і сказати яка вона " молодець"!?
  • Олена Дрозд

    Нема   що казати . Може помилувати.
  • Лариса Наконечна

    Немає слів😠😠😠😠😡😡😡😡

keyboard_arrow_up