Хмельницькі міліціонери з’ясовують причину самогубства 17-річної дівчини

Хмельницькі міліціонери з’ясовують причину самогубства 17-річної дівчини
Невідомо чому дівчина прийшла на міст, що сполучає вулиці Трудову та Чорновола. Але в цей час вона спілкувалася по мобільному телефону, який потім знайшли біля її тіла.

Нагадаємо, Людмила* покінчила з життям, стрибнувши з мосту, що сполучає вулиці Трудову та Чорновола. В ніч з 21 на 22 травня її тіло знайшли залізничники.

- Коли вона вже стояла за парканом, перед стрибком, її побачив випадковий перехожий, - говорять у міліції. – Він намагався заспокоїти її та запобігти нещасному випадку, проте дівчина не відреагувала на розмову. 

 

Відео дня
> Сварилася з батьками 

Жителька Летичівського району приїхала у Хмельницький погостювати у подруги та зустрітися із хлопцем, з яким вже давно переписувалася. До зустрічі дівчина не дожила один день. 

 

- Одна з подруг загиблої жила у дитячому будинку, у неї був однокласник, з яким вона і познайомила дівчину, - каже оперуповноважений Олексій Нечаєв, який тієї ночі чергував на залізниці. - Проте молоді люди лише переписувалися після знайомства. 23 травня вона якраз мала з ним зустрітися. 

 

Людмила жила з братом та мамою, батько знаходився за кордоном на заробітках. Стосунки у родині, зі слів знайомих дівчини, з якими спілкувалися правоохоронці, були напружені – дівчина не знаходила спільної мови з рідними. У Хмельницькому вона мала двох знайомих, до яких приїжджала гостювати. От і тієї ночі мала заночувати у них.

 

- Ці дівчата проживали по Рибалка, - каже Олексій Нечаєв. - Близько дванадцятої ночі вона з подругою, у якої зупинилася, вийшли з дому у магазин.  По дорозі вони зустріли знайомих, забалакалися. Хмельничанка пішла додому, а подружка залишилася.

 

Загинула відразу

 

- Дівчата казали, що коли подруга зникла, вони дзвонили та шукали її, ми бачили їхні дзвінки потім на телефоні, - каже правоохоронець. - У той момент, коли вона вже стояла за парканом, перед стрибком, її побачив випадковий перехожий. Чоловік побачив людину, яка хотіла стрибнути. Він намагався заспокоїти її та запобігти нещасному випадку, проте дівчина не реагувала на розмову. 

 

Ще секунда – і Людмила стрибнула вниз. Смерть наступила відразу. Тіло, яке знаходилося на під’їзній колії від цукрового заводу до залізничного вокзалу, знайшли працівники залізниці.

 

Причину ще з’ясовують 

Подружка загиблої розповіла міліціонерам, що до зникнення Людмила випила одну банку енергетика «Рево». Лікар, який проводив розтин тіла загиблої, відмовився підтвердити чи спростувати інформацію про алкогольний стан дівчини, посилаючись на лікарську таємницю. У прокуратурі чекають результатів судмедекспертизи.

 

- На проведення судмедекспертизи потрібен місяць, результатів ще немає, - каже керівник прес-служби прокуратури Хмельницької області Лілія Коцюк. – Запаху алкоголю не було чути, тому, за попередніми даними, можна сказати, що ознак алкогольного сп’яніння не зафіксовано.  

 

Обставини, які змусили дівчину кинутися з мосту, наразі невідомі. Правоохоронці запевняють, що кохання чи його відсутність не стали причиною самогубства. Поки ведеться слідство. Проте подружки Людмили розказали правоохоронцям про її схильність до суїциду.

 

- Вона постійно говорила про самогубство всім, з ким дружила, ці думки часто у неї були, - каже Олексій Нечаєв. – Скоріш за все, дівчина сприймала все близько до серця та переживала через непрості стосунки з мамою та братом. 

 

*З етичних міркувань ім’я дівчини змінено. Справжнє ім’я відоме редакції. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up