Інтернет-покупки та "гарячі" дзвінки: за дві доби шахраї ошукали п'ятьох хмельничан

Інтернет-покупки та "гарячі" дзвінки: за дві доби шахраї ошукали п'ятьох хмельничан
Фото: ukranews.com
  • Найефективнішими схемами розводу серед шахраїв лишаються інтернет покупки та "гарячі" дзвінки.
  • Так двоє жінок віддали кошти за віртуальні покупки в інтернеті.
  • А ще трьох хмельничан ошукали через телефон.
  • Зараз шахраїв розшукують.

Злодюжки продовжують видурювати гроші в довірливих хмельничан. Їхні методи доволі одноманітні, проте дієві. Найчастіше жертв шукають в інтернеті, або ж розводять людей через телефон. Так за інформацією ГУ НП у Хмельницькій області, за дві доби жертвами шахраїв стали п'ятеро мешканців області.

Вчора, 6 червня, 40-річна хмельничанка на рахунок шахрая перерахувала майже 3,5 тисячі гривень за косметичне крісло, оголошення про продаж якого вона теж побачила в інтернеті.

34-річний хмельничанин втратив 1,5 тисячі гривень. Він розмістив сторінці в соціальній мережі оголошення про те що загубив ноутбук. За нього він пообіцяв винагороду. Через кілька годин до чоловіка зателефонували та повідомили радісну звістку, що ноутбук знайшовся. Але, спочатку попросили заплатити винагороду. Після того як він перерахував зазначену суму, ноутбук так і не отримав.

Відео дня

5 червня шахраї зателефонували до представника однієї із фірм у Хмельницькому і під приводом зміни адреси розвантаження частини товару, заволоділи стальним кабелем вагою близько 3 тон.

31-річна жителька Славути перерахувала 2700 гривень за оренду квартири, оголошення про здачу якої вона побачила на одному із інтернет-сайтів. Після перерахунку коштів зв’язок з потенційним орендодавцем перервався.

До 32-річної жительки Нетішина зателефонувала невідома особа, яка представилась працівником банку і під приводом розблокування рахунку зняла з картки потерпілої 4752 гривні.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:08 Історія 84-річної Асі Михайлівни, яка камінцями «латає» дороги в Хмельницькому photo_camera 19:11 ВСІМ Бізнес-ліга: календар заключних матчів 18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up