Мешканець Хмельниччини виготовляв спирт та горілку у власній підсобці

Мешканець Хмельниччини виготовляв спирт та горілку у власній підсобці
  • Зловмисник намагався вийти на широкий ринок.
  • Виробництво фальсифікату поставив на конвеєр.
  • Організатору підпільного “цеху” оголосили про підозру.

На Хмельниччині виявили підпільну лабораторію по виробництву фальсифікату. Її організував у власній підсобці житель регіону. Чоловік самостійно готував, розливав та збував товар. Виробництво фальсифікату планував вивести на широкий ринок. Для цього використовував обладнання, що забезпечує масове виробництво алкогольних напоїв.

Власну продукцію він розливав у так звані «beg-in-box» та скляну тару. Далі закорковував їх пристосованим ключем та наклеював підроблені марки акцизного податку. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Хмельницької області.

Під час обшуку правоохоронці виявили та вилучили понад 1600 літрів готової продукції, 1400 літрів спирту, 4700 підроблених марок акцизного податку, а також спеціальне обладнання, яке використовувалось для незаконного масового виготовлення алкоголю.

Відео дня

На днях чоловіку оголосили про підозру відразу за чотирма статтями Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення алкогольних напоїв з використанням обладнання, що забезпечує масове виробництво таких товарів, незаконне їх зберігання з метою збуту, а також виготовлення та зберігання підроблених марок акцизного податку з метою використання при продажу товарів, вчинене повторно).

Зловмиснику загрожує до 5 років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up