Водія “BMW”, який насмерть збив двох пішоходів, відправили в СІЗО. Нові деталі про підсудного

Водія “BMW”, який насмерть збив двох пішоходів, відправили в СІЗО. Нові деталі про підсудного
Павло Борисоглебський. Фото vsim.ua.
  • 33-річному Павлу Борисоглебському обрали міру запобіжного заходу на час досудового розслідування резонансної ДТП на Шевченка.
  • Хмельницький міськрайонний суд вирішив, що обвинуваченого треба тримати під вартою до 29 червня. Без права внесення застави.
  • У залі суду водій свою вину визнав. Хоч каже, що про аварію нічого не пам'ятає.

Сьогодні, 4 травня, суд обирав міру запобіжного заходу хмельничанину Павлу Борисоглебському, який збив двох чоловіків на вулиці Шевченка.  Нагадаємо, що водій їхав на “BMW 323l”. Автомобіль зареєстрований на його батька Володимира Борисоглебського.

"Їхав 120 кілометрів на годину"

Під час засідання суддя оголосив деталі із поданих слідчим з поліції матеріалів. За його словами, Павло Борисоглебський перед тим, як наїхати на пішоходів, мчався із швидкістю 120 кілометрів на годину.

Суддя Сергій Марцинкевич

Хотів під домашній арешт

Правоохоронці просили суддю тримати водія на період слідства у слідчому ізоляторі. Адвокат і сам обвинувачений наполягали на тому, що можна обійтися і цілодобовим домашнім арештом. Втім, після роздумів у нарадчій кімнаті, суддя Сергій Марцинкевич вирішив, що Павло Борисоглебський має бути у СІЗО до 29 червня. Права вийти звідти під заставу у нього не буде.

Відео дня

Визнав вину

У залі суду Павло свою вину визнав. На питання судді Сергія Марцинкевича про це відповідав двічі, невпевнено і тихо. Каже, що був за кермом "BMW" тієї ночі. Про те, як збив людей і потім втік з місця, покинув авто і опинився на дачі в Кам'янець-Подільському районі, поки не розповідає. Каже, що не пам'ятає. 

В авто підсудного загинула його дружина

Під час судового засідання прокурор наголосив, що це не перша ДТП з потерпілими за участю Павла Борисоглебського. Він повідомив суд, що розгляд однієї справи триває. В тій аварії, як уже писали vsim.ua, постраждала хмельничанка Людмила Шевчук. В іншій аварії загинула жінка. Як сказав сам підсудний, це була його дружина. Павла Борисоглебського визнали винним у ДТП. Покарання 33-річний чоловік уже відбув.

На засідання приїхали рідні загиблих в ДТП

В суді три справи по Павлу Борисоглебському

На засіданні судя запитував, чи є на утримані у підсудного неповнолітні діти, Він повідоив, що опікується 7-річною дитиною. Та уже скоро його можуть позбавити батьківських прав. Розгляд справи про це призначено на понеділок, 7 травня. Як повідомила vsim.ua прес-секретар Хмельницького міськрайонного суду Алла Плінська, розгляд можуть перенести через те, що Павло Борисоглебський в цей час буде в СІЗО. 

Також можуть перенести і розгляд справи про ДТП з постраждалою Людмилою Шевчук. Воно попередньо має відбутися у вівторок, 8 травня. То ж виходить, що у Хмельницькому міськрайонному суді це буде уже третя справа стосовно Павла Борисоглебського, яка розглядається.

Нагадаємо, ДТП біля міської лікарні у Хмельницькому забрала життя 24-річного чоловіка з Ізяславщини і 27-річного жителя Шепетівки. У ніч на 30 квітня вони йшли по пішохідному переході неподалік міської лікарні по вулиці Шевченка. Їх насмерть збив «BMW 323l». Водій з місця аварії зник. Згодом автомобіль на сусідній вулиці знайшли патрульні. Водія у ньому не було. Затримали його 2 травня, о 21:19. Він переховувався у дачному масиві в Кам’янець-Подільському районі.

Читайте також: Журналісти з’ясували, що Павло Борисоглебський має багату кримінальну біографію.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Марина Бондарчук

    Люди в ного в очах не було нікраплі жалості він ходи наче в накураний чи на колений. А його родичі стояли під вікном суду і махали йому і воздушні поцілунки відправляли і показували мімікую рук що він вийде, що він небуде сидіти. Тому я хочу звернутися до них він сяде і ваші гроші не поможуть йому...

    Анонім reply Марина Бондарчук

    Трішки зіграє на почуттях, трішки сльозу буцім то пустить, до вибачення не дойде.А хто тепер стане вночі за горючим їздити???от і витягають усіма силами і способами.
  • Ivan

    Автор статті, будь-ласка, уважно перечитай текст і повиправляй усі помилки. Це просто неможливо читати. Розумію, що хочеться якнайшвидше опублікувати новину, але якість не має від цього страждати. Дякую за розуміння.

    Танюша Двойнос reply Ivan

    Слово будь ласка пишеться без дефісу.
  • Анонім

    Дуже схоже, що мочили вихід батька на пенсію. А вночі закінчилося "горюче", а відправили молодшого, при чому на авто (маршрутки вже не ходили) в нічний магазинчик щоб "дозаправитися", він вирішив чим швидше додому, щоб не переривати свята. Отже і втулив педаль до полика.

    Анонім reply Анонім

    Що сусіди кажуть?? Мабуть весела ця сімейка.
  • Дмитро Баула

    Гусьок
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up