На Хмельниччині за ґрати відправили матір за вбивство своєї новонародженої дитини

На Хмельниччині за ґрати відправили матір за вбивство своєї новонародженої дитини
Фото ілюстративне
  • 23-річна жінка сама народила здорову дівчинку, після чого задушила її.
  • За вбивство дитини жінку спочатку не посадили до в'язниці, а відправили відбувати покарання вдома.
  • Згодом таке рішення суду змінили на жорсткіше покарання.

Моторошна подія сталася у Нетішині восени 2019 року в одному із гуртожитків. 23-річна жінка народила дитину просто у ванній. Після цього породілля перерізала пуповину новонародженої, закрила тій носа і рота ганчіркою. А потім жінка заховала маленьке тіло в кімнаті за диван.

Можливо про усе це ніхто і не дізнався, але... Те, що жінка народила дитину, встановили медики – породіллі від великої крововтрати стало зле і її до лікарні забрала швидка. 

У суді обвинувачена визнала свою вину, розповіла, що хотіла народити дитину, але чоловік сказав, що більше дітей не хоче, адже в сім'ї вже було двоє старших дітей. Натомість батько дитини запевнив, що жінка приховувала вагітність.

Відео дня

У лютому 2020 року суд призначив жінці покарання — 2 роки позбавлення волі. На підставі статті 75 Кримінального кодексу України суд звільнив її від відбування покарання з випробуванням на 3-річний іспитовий строк. 

  • "Вважаючи таке покарання надто м’яким, прокурором рішення суду першої інстанції оскаржено в апеляційному порядку та, за результатами розгляду скарги, вирок суду в частині звільнення від відбування покарання з випробуванням Хмельницьким апеляційним судом скасовано", - повідомили у прокуратурі області.

Відповідно до вироку апеляційного суду засудженій призначено покарання у виді позбавлення волі.

Читайте також: У Хмельницькому вже 5 рік триває суд над парою сатаністів-канібалів: які нові подробиці з'явилися у справі 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Іра Шубрава

    їі чоловік винен в цьому так само, а може й більше.
  • Людмила Головань

    Після родова депресія ,біда

    Леся Литвинюк reply Людмила Головань

    Яка депресія? Її, суку, розірвати треба!!!
  • Helen Ti

    Навіть страшно таке уявити...
  • Альона Коломієць

    Її на довічно тре посадити тварь
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up