На Хмельниччині викрили 18-річних хлопців, які продавали відео з дитячим порно

На Хмельниччині викрили 18-річних хлопців, які продавали відео з дитячим порно
  • Оперативники викрили осіб, які займались збутом відео з ознаками дитячої порнографії.
  • Зловмисників затримали, наразі правоохоронці шукають інших причетних.

На Хмельниччині викрили групу осіб, яка займалась збутом відеоматеріалів з елементами дитячої порнографії. Серед фігурантів – двоє 18-річних уродженців Нетішина. Наразі їх суд взяв під цілодобовий домашній арешт. 

Як повідомляють у Секторі комунікації поліції Хмельницької області, зловмисники скуповували через мережу DarkNet відео з ознаками дорослої та дитячої порнографії та перепродували їх через закриті телеграм-канали як у межах України, так і за кордоном. Правоохоронці зафіксували цілий ряд фактів збуту забороненого відео. Провели 7 обшуків в місцях реєстрації і проживання і вилучили мобільні, ноутбуки, флешки, сім-карти, за допомогою чого здійснювалась протиправна діяльність.

Як додають в поліції, двом уродженцям Нетішина вже оголосили про підозру за статтями «Виготовлення та збут предметів порнографічного характеру, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб» та «Збут дитячої порнографії, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб».

Відео дня

До слова, санкція статті передбачає від 9 до 15 років позбавлення волі. На період досудового розслідування суд взяв підозрюваних під цілодобовий домашній арешт. Тривають слідчі дії. Правоохоронці встановлюють інших причетних осіб. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Iurii Mikhailovich

    А як там справи на рахунок підпільних казино???Чи малолєток простіше кошмарити???)

    Людмила Березовська reply Iurii Mikhailovich

    Iurii Mikhailovich а ви прочитали, за що їх " кошмарять" ?
  • Михайло Хабаль

    оперативники з ознаками дитячої порнографії...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up