Сексуальне насильство щодо 11-річної онучки: нові деталі

Сексуальне насильство щодо 11-річної онучки: нові деталі
Фото ілюстративне
  • Виявилось, що це був другий випадок дій сексуального характеру чоловіка відносно дівчинки.

  • Пенсіонеру загрожує позбавлення волі на 15 років або довічне ув’язнення.

Подія трапилась в липні. На лінію “102” зателефонувала матір школярки. Вона повідомила про те, що дідусь вчинив розпусні дії відносно власної онуки, її малолітньої доньки. Де саме це відбувалося, правоохоронці не зазначають. Відомо лише, що пенсіонер проживав разом із донькою та онукою в одному будинку. 

Слідчі з’ясували, що в 11-й день народження дитини дід запросив онуку до себе у кімнату. Там, за зачиненими дверима, 66-річний чоловік вчинив щодо неї сексуальне насильство. У поліції повідомили, що він торкався статевих органів потерпілої. Діда викрила мати дівчинки та викликала правоохоронців.

Згодом виявилось, що це був другий випадок насильницьких дій сексуального характеру родича відносно дитини. Пенсіонера затримали та посадили під варту, інформують в обласній прокуратурі

Відео дня

Правоохоронці направили до суду обвинувальний акт info стосовно хмельничанина. Чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі або ж довічне ув’язнення. 

Хмельничани обурені вчинком пенсіонера. В коментарях соцмереж вони не добирають слів, описуючи своє ставлення. Дібрали для вас коментарі без нецензурної лексики:

Нагадаємо, у Хмельницькому поліцейські затримали чоловіка, якого підозрюють у примушенні неповнолітньої до статевого акту. До правоохоронців звернувся батько дівчинки. А в одному із сіл Розсошанської тергромади 28-річний місцевий житель біля продуктового магазину також вчинив розпусні дії відносно трьох дівчаток віком 4, 6 та 8 років. Його теж затримали.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Андрей Кузнецов

    Оркорагуль...

keyboard_arrow_up