Шахраї представляються податківцями і вимагають у хмельничан гроші

Шахраї представляються податківцями і вимагають у хмельничан гроші

За гроші псевдоінспектори податкової обіцяють не перевіряти підприємство або ФОПа. 

За відмову скинути кошти погрожують "великими проблемами".

Невідомі телефонують хмельничанам і представляються керівниками Головного управління ДФС та державних податкових інспекцій. За гроші обіцяють не проводити перевірку підприємства. Кошти пропонують скидувати на картку «ПриватБанку». Інакше кажуть, що на людину чекають "великі проблеми". Про це повідомляють у прес-службі Головного управління ДФС у Хмельницькій області. 

Податківці наголошують, що мають право на плануву або позапланову перевіру лише тоді, коли платнику до початку перевірки вручено копію наказу про її проведення. Також у цьому разі мають пред’явити направлення на проведення перевірки з підписом керівника та скріплене печаткою, копію наказу для проведення перевірки також з підписом керівника та скріплене печаткою, а також службові посвідчення, які зазначені в направленні на проведення перевірки.

У разі подібних ситуацій, радять звертатись до правоохоронних органів, або до відділу внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Хмельницькій області за номерами телефонів: 70-17-76; 70-17-75; 098-864-30-53.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:29 На Хмельниччині судитимуть водія вантажівки за ДТП, у якій загинула 5-річна дівчинка 09:25 На Хмельниччині збили один «Шахед» 20:51 За погрози дружині суд відправив мешканця Хмельниччини на громадські роботи 20:11 Тато захищатиме з небес: на Шепетівщині попрощалися з воїном Юрієм Ткачуком Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 19:23 На Летичівщині зіткнулися дві автівки. Є постраждалі 18:50 Список 78 шкіл Хмельниччини, які можуть закрити 18:18 Воювали в гарячих точках: сім’ям загиблих воїнів вручили державні нагороди 17:45 Без води 16 квітня залишуться кілька мікрорайонів Хмельницького (АДРЕСИ) 17:15 Про оваріальний резерв жінки, вагітність й чоловіче безпліддя: інтерв’ю з репродуктологом Анною Каретною (новини компаній) 17:04 «Травмат» або «вогнепал»: як отримати дозвіл на зброю та де її купити в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 16:42 Наловили риби на мільйон гривень: на Хмельниччині затримали браконьєрів 16:02 Попрощались із 16-річною Іванною, яка загинула в ДТП на Озерній photo_camera 15:41 Вину мера Кам’янця у корупційному правопорушенні довели – прокуратура 14:44 За постріл у стінах прикордонної академії військовий заплатить великий штраф 14:08 У Хмельницькому ягдтер’єр загриз йорка та покусав дитину. Мешканці кажуть – це не вперше 13:31 Кам'янецький суд звільнив від покарання водійку, яка насмерть збила пенсіонерку 12:35 Що з будівництвом сміттєпереробного заводу? Запитали у заступника Симчишина 11:39 Смертельна ДТП у Камʼянці: загинула 16-річна дівчина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up