Смертельна ДТП у центрі Хмельницького: що відомо про водія

Смертельна ДТП у центрі Хмельницького: що відомо про водія
  • Автомобіль “Toyota” наїхав на 63-річну хмельничанку.
  • Бізнесмена, який був за кермом відправили під домашній арешт.
  • Що відомо про підозрюваного.

20 лютого в центрі міста трапилася моторошна аварія. Автомобіль “Toyota Land Cruiser Prado” наїхав на 63-річну хмельничанку просто на пішохідному переході. В результаті зіткнення жінка отримала травми несумісні з життям та померла до приїзду швидкої. Водія затримали на місці події. 22 лютого в Хмельницькому міськрайонному суді обрали запобіжний захід підозрюваному в наїзді. Чоловіка відправили під домашній арешт.

Що відомо про водія

22 лютого в Хмельницькому міськрайонному суді обрали запобіжний захід водієві, що підозрюється в смертельній ДТП на перехресті вулиць Грушевського та Героїв Майдану. Ним виявився раніше не судимий 38-річний хмельничанин Руслан Грицишин. За даними YouControl чоловік є співзасновником ТОВ "Побутрадіотехніка", що знаходиться за адресою Прибузька, 8. Компанія займається ремонтом і технічним обслуговуванням машин і устаткування промислового призначення та має статутний капітал в 410 тисяч гривень. Наразі він працює начальником відділу даного підприємства під керівництвом власного батька. Також Руслан Грицишин є керівником дочірнього підприємства компанії “Побутрадіотехніка-Тренд”.

Підозрюваний провину визнав

Водія автомобіля “TOYOTA” звинуватили в порушенні правил дорожнього руху, що стали причиною смертельної аварії. У ході судового засідання слідчий по справі та прокурор клопотали про тримання підозрюваного під вартою на час досудового розслідування. Проте адвокати підозрюваного звернулися до суду з проханням обрати для свого підзахисного меншу міру покарання. Через те, що він має на утриманні непрацюючу дружину та двох малолітніх дітей.

Відео дня

Слідчий суддя Олександр Сарбей заслухав сторони обвинувачення та захисту. А також самого підозрюваного. Руслан Грицишин зазначив, що повністю визнає свою провину та розкаюється у вчиненому злочині.

  • Я щиро розкаююся та обіцяю відшкодувати всі ці моменти, спричинені моїми діями. Прошу шановного пана суддю обрати мені запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Тому, що я хочу відшкодовувати збитки, завдані мною, платити податки державі та утримувати малолітніх дітей, - сказав на засіданні  Руслан Грицишин.

Що призначив суд

Суддя врахував, що чоловік раніше не був судимий, має постійне місце проживання та постійне місце роботи, де його характеризують позитивно. Крім цього він вину визнає, щиро розкаюється та на даний час частково відшкодував завдану шкоду. Тому призначив йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у нічний час до 19 квітня 2019 року. За цей час слідчі мають з’ясувати всі обставини справи, заслухати свідків та направити результати до суду.

Таким чином, Руслан Грицишин має виконувати всі приписи суду, а саме:

  • в період з 21 до 6-ї години не залишати своє постійне місце проживання;
  • з’являтися до слідчого, прокурора, судді за першою вимогою;
  • не відлучатися із Хмельницького без дозволу слідчого;
  • утриматися від спілкування з свідками по справі;
  • здати на зберігання до відповідних органів закордонний паспорт та інші документи для виїзду за кордон.

Якщо провину водія визнають, йому загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі за частиною 2 статті 286.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube.


 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (39)
  • Володимир Яворський

    Фотку Пашинського для чого виставили? Краще Чебурашку!
  • Весела Віка

    Цікаво якби ваші родичі були на місці померлої.Яку біль відчували!Людини немає і ніколи вже небуде-а це падло грошовите житиме.Яки більше садили-то другий би задумався як їхати на зелене-смертність в дтп перевищує .Закони не працюють-баблом вирішують все.Цей прид..к вже не одну дтп зробив.Пізніше в суді будуть плести що загибла кидалась на машину.
  • Весела Віка

    правельно
  • Iana Popyk

    Я никого не защищаю и сделанного не вернуть, но за рулем всё может случится. Это могло произойти с каждым кто ездит и не обязательно на тойоте.

    Елена Чернова Фененко reply Iana Popyk

    Мій дідусь мав водійський стаж більше ніж сорок років. Як пішов служити до армії, там навчився керувати різним транспортом, так до самої смерті (нажаль, від хвороби) їздив і на легковому автомобілі, на мотоциклі, на велосипеді. За весь час жодної аварії... Він казав завжди: "Я з цим просто не зможу жити." Їздив для когось занадто повільно на трасах, не більше 60 км/год, у місті взагалі не більше 20 км/год, повзав як равлик, але не те що жодного смертельного випадка, взагалі жодної аварійної ситуації не створив у житті. Так що майже усе можливо, якщо дуже захотіти.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up