У Дунаївцях пенсіонерка насмерть забила чоловіка сковорідкою і сховалася у шафу

У Дунаївцях пенсіонерка насмерть забила чоловіка сковорідкою і сховалася у шафу
Суперечка між подружжям довела до трагедії. 79-річний чоловік помер від ударів своєї 66-річної дружини.

Що стало приводом люті бабусі, з’ясовують міліціонери. Наразі ж відомо, що перед тим, як сталася трагедія, жінка сиділа у своїй кімнаті. Близько шостої вечора дідусь захотів зайти до дружини, однак двері виявилися зачиненими. Розхвилювавшись через те, що жінка не відповідала, чоловік вирішив потрапити до приміщення через вікно.

Пенсіонерка, як повідомляють у прес-службі управління МВС у Хмельницькій області,  перебувала в дещо неадекватному стані. Поява чоловіка її обурила.

Відео дня

- Між подружжям виникла суперечка, в ході якої жінка схопила сковорідку і почала нею безжально бити старенького по голові. Нанесла більше 50 ударів, аж ручка в знаряддя вбивства відлетіла. Беззахисний пенсіонер від отриманих травм помер на місці. А жінка після скоєного заховалася у шафу, де просиділа до обіду наступного дня, - розповіли у міліції.

Наступного дня до пенсіонерів прийшла донька. Але потрапити всередину не змогла – двері були замкнені, а до телефону ніхто не підходив. Жінка зателефонувала до свого зятя та попросила приїхати. Коли молодик зазирнув до хати через вікно, то побачив тіло пенсіонера. Бабуся ж тим часом, почувши голоси, тихенько прочинила двері та втекла з хати. За кілька годин міліціонери затримали її в місті та арештували.

За вбивство чоловіка пенсіонерці «світить» до 15 років за гратами. Разом з тим, буде призначена судово-психіатрична експертиза для встановлення її осудності.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • PAL

    Высший пилотаж для журналиста.

    Anonymous reply PAL

    Ну знову. Ти дійсно дебілко. Нормальна стаття, повчальна. Показує які різні люди навколо, що нікому не можна довіряти.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up