У Хмельницькому чоловік "обчистив" будинок колишньої дружини

У Хмельницькому чоловік "обчистив" будинок колишньої дружини
  • Чоловік приїхав з Луганщини в гості до екс-дружини.
  • Він вкрав з будинку усю техніку та здав її до ломбарду.
  • Після чого, він вчинив ще ряд крадіжок: поцупив драбину на АЗС та пограбував таксиста.
  • Чоловіку загрожує до 3 років ув'язнення.

31-річний мешканець Перевальська Луганської області приїхав в гості до своєї колишньої дружини. Гість вирішив помститися екс-коханій. Чоловік "обчистив" її будинок. Він викрав побутову техніку, серед яких мультиварка та телевізор, та здав усе до ломбарду. Після чого втік.

Як з'ясували правоохоронці, чоловік вирушив до знайомого в село. Правда поки їхав, вирішив ще "поживитися". Він вкрав драбину на одній з АЗС.  З нею відправився у село на таксі.

По дорозі він запевнив таксиста, що везе драбину другу в подарунок. Коли приїхали той розплатився й попрощався. Але уже згодом водій помітив, що його гаманець зник. Чоловіка пограбували. Як виявилося, гаманець "захопив" пасажир. Крадій зняв з банківських карток всі гроші таксиста, а за допомогою кредитки навіть купив телефон в одному із магазинів міста. Про це повідомили у прес-службі Хмельницького відділу поліції.

Відео дня

Чоловіка затримали у Хмельницькому на залізничному вокзалі. Він саме чекав поїзд, щоб поїхати до столиці. Наразі він перебуває в слідчому ізоляторі. Справи розслідують за частиною 2 статті 185 Кримінального Кодексу України "Крадіжка" та за частиною 1 статті 357 "Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження". Як зазначили правоохоронці, чоловік раніше судимий за подібні злочини. Наразі йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up