У Новій Ушиці чоловіки в масках пограбували ювелірний магазин

У Новій Ушиці чоловіки в масках пограбували ювелірний магазин
  • Сьогодні, 30 січня, двоє грабіжників обікрали ювелірну крамницю.
  • Продавчині вони погрожували пістолетом.
  • Викрали кілька лотків з дорогоцінностями.

У селищі міського типу Нова Ушиця двоє невідомих влаштували розбійний напад. У прес-службі ГУ НП у Хмельницькій області повідомляють, що вони вдерлись у масках до ювелірного магазину. Показуючи предмет, який був схожий на пістолет, вони почали погрожувати продавчині. Після цього забрали кілька лотків із золотими прикрасами. 

Зловмисники утекли на автівці. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Аби спіймати грабіжників в області ввели план захоплення під назвою "Сирена"

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up