У Старокостянтинові чоловік під час сексу задушив жінку. Його посадили на 5 років

У Старокостянтинові чоловік під час сексу задушив жінку. Його посадили на 5 років
Фото ілюстративне
  • Інцидент трапився в підвалі багатоповерхівки. Обоє були напідпитку. 

  • Під час акту чоловік схопив жінку за шию та не помітив, як травмував її. 

  • А коли та захрипіла та впала на землю, подумав, що то «такі любовні ігри». 

Нещодавно у Старокостянтинові відбувся суд над мешканцем тергромади. Два роки тому він під час статевого акту задушив свою партнерку. Вбивство визнали таким, яке скоєне під час необережності. Про подробиці справи йдеться у судовому вироку. 

Все трапилось 28 листопада 2021 року. Але історія почалась напередодні ввечері. Того дня біля магазину “Чайка” 31-річний чоловік зустрів двох хлопців та одну дівчину, які запропонували йому разом із ними піти випити. Там же він познайомився із потерпілою.  Вони усі разом пішли у підвал багатоповерхівки. За словами підсудного, всього у підвалі їх було п`ятеро — троє чоловіків та двоє жінок. Усі разом пили горілку та коньяк. Згодом ті троє пішли, а він залишився та загибла лишились наодинці. 

Близько 7 ранку, будучи обоє п’яними, вони зайнялись сексом. Під час акту чоловік схопив жінку руками за шию та стиснув, не припиняючи при цьому процес. Підсудний додає, що це відбувалось менше однієї хвилини. Але раптом жінка почала хрипіти та впала на землю, а він подумав, що вона «спить і вирубалась». Тож він сів біля неї, закурив і теж заснув. Потім прокинувся, вийшов із підвалу, сів у таксі та поїхав додому. 

Відео дня

Згодом до нього завітала поліція. Виявилось, що під час стискання шиї в жінки сталися крововиливи в м`які тканини справа і зліва. Крім того, згідно висновку судово-медичної експертизи таке удушшя призвело до перелому під’язикової кістки. Саме від цього жінка задихнулась і померла.

На суді, який відбувся 4 грудня 2023 року, обвинувачений своєї вини не визнав. Він зазначив, що стискав потерпілу за шию близько 5 секунд, а тому вважає, що від цього вона померти не могла. Чому він тримав жінку саме за шию, пояснити не зміг, припустив, що то могли бути «такі любовні ігри». 

Суд визнав його винним у вбивстві, вчиненому через необережність. А обставиною, яка обтяжує покарання, стало вчинення злочину у стані алкогольного сп`яніння. Тож чоловіка позбавили волі на 5 років.

Крім того, з нього стягнули на користь матері загиблої 300 000 гривень моральної шкоди та ще 7 310 гривень матеріальної шкоди. А на користь держави він має додатково сплатити ще 69 916 гривень процесуальних витрат за проведення експертиз.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач29

    Шкода повії, адже могла б ще працювати та приносити  неабияке задоволення плейбоям. )))
  • Марина Марина

    Чоловік, звичайно, винен. Але за що 300000 грн? Це матері, яка судячи з цієї сумної історії, не настільки вже й переймалась долею доньки, коли остання, будучи ще живою п'янюча в о 7 ранку в підвалі трахалась із першим зустрічним в прямому сенсі. де ж ти раніше була, матусю, може донька і виробляла таке від того, що не відчувала твоєї уваги до себе, а тепер грошиків захотілось? Навіть хатку яку-ніяку можна купити, хха......

keyboard_arrow_up