У Віньківцях садіння картоплі закінчилося бійкою між сусідами та штрафом від суду

У Віньківцях садіння картоплі закінчилося бійкою між сусідами та штрафом від суду
Фото: regnum.сom
  • Справжня драма розігралася на звичайному городі місцевих мешканців.
  • Під час сварки 70-річний чоловік вдарив свою сусідку.
  • Жінка заявила до суду та ще й звинуватила сусіда у жорстокому побитті. Таку версію спростували.
  • Однак покарання кривдник все ж отримав - суд призначив йому 850 гривень штрафу.

Подія мала місце у квітні минулого року. Звичайне садіння картоплі для місцевих мешканців закінчилося драмою. 70-річний чоловік побив свою сусідку.

Як пояснив він у суді, жінку легенько відштовхнув, а зробив це лише для того, щоб вгамувати її, адже та нецензурно обзивала його доньку. Однак версія потерпілої відрізнялася. Вона запевнила, що чоловік наніс їй більше десятка ударів. Однак судмедексперти спростували таку заяву. Згідно з їхніми висновками, у жінки виявили два легких тілесних ушкодження.

Як повідомили у прес-службі Хмельницького апеляційного суду, справу розслідували за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України (нанесення умисних легких тілесних ушкоджень). Віньковецький районний суд призначив чоловіку 850 гривень штрафу.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:38 150 вулиць без світла: де вимикатимуть електрику наступного тижня у Хмельницькому 16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up