В чоловіка на Тернопільській стріляли копи. Він помер в кареті "швидкої"

В чоловіка на Тернопільській стріляли копи. Він помер в кареті "швидкої"
  • За попередньою інформацією, чоловік з гострим металевим предметом напав на трьох хмельничанок.
  • Копи, яких зупинили перехожі, намагалися вгамувати невідомого. Але, за поясненнями патрульних, він хотів напасти і на них. І після цього правоохоронці застосували зброю. 
  • Поранений чоловік помер в кареті швидкої допомоги. 

Сьогодні зранку, 30 грудня, на вулиці Тернопільській біля магазину "Негоціант" відбулася стрілянина.

- Коли виходила на вулицю, то бачила, як стріляли поліцейські, - каже хмельничанка Інна, яка стала свідком тієї події. 
За попередньою інформацією, у чоловіка стріляли двоє. 

Інформацію про те, що зброю застосували патрульні підтвердив речник управління Роман Мартинюк. Нападником виявився 46-річний житель Хмельницького, який стояв на обліку у психдиспансері. За попередньою інформацією, спочатку він напав на жінку, яка працює у Хмельницькому обласному психоневрологічному диспансері, що на Кам'янецькій. Він поколов їй обличчя. 

Відео дня

 - Патруль зупинили перехожі, хлопці їхали на пересмінку, люди жестами показували на людину, яка нападала на перехожих. Але коли чоловік побачив патрульних, почав скорочувати дистанцію і дістав гострий металевий предмет. І вже тоді розпочалися події, які мають такі наслідки, - каже Роман Мартинюк. 

За словами патрульних, чоловік ніяк не міг вгамуватись. На попередження не реагував. Почав підходити все ближче. Спочатку поліцейські застосували сльозогінний газ. Коли це не допомогло, зробили кілька пострілів у повітря. Коли побачили, що чоловік дістав з кишені гострий предмет і почав наближатись, то вистрілили у ногу. За словами поліцейських, які зараз працюють на місці події, в руках у нападника було шило або заточка. 

Наразі відомо, що чоловік помер. У лікарню його не привезли. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • коля федоров

    вбили хворого
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up