Вбивство на Хмельниччині: чоловік забив свого товариша, а після ліг спати

Вбивство на Хмельниччині: чоловік забив свого товариша, а після ліг спати
  • Спільне застілля закінчилося для чоловіків трагічно. Підігріті алкоголем вони влаштували сварку.
  • У результаті, один помер, а іншому тепер світить чималий термін ув'язнення.

Ввечері 31 травня в одному із будинків у Старій Синяві кілька товаришів влаштували застілля. Не обійшлося і без спиртного. Згодом між господарем будинку та одним із його гостей виникла сварка. Конфлікт переріс у бійку.

46-річний кілька разів ударив свого опонента і той впав на підлогу. Залишивши непритомного чоловіка у кухні, господар сам пішов спати. Уже вранці він знайшов свого товариша мертвим. Чоловік лежав на тому ж місці, де його покинули ввечері.

Зрозумівши, що накоїв, господар будинку викликав копів. Щоправда, їм він повідав зовсім іншу версію подій. Він запевняв, що 46-річний односелець напередодні ввечері  прийшов до нього побитим і він поклав його спати, а на ранок той так і не прокинувся. Але сліди пиятики і бійки у будинку одразу викликали сумніви у правоохоронців. Вони опитали свідків і все стало на свої місця.

Відео дня

Наразі зловмисника затримали. Йому вже оголосили про підозру за частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. До слова, її санкція передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі.

Наразі вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

Читайте також:

Мертвий чоловік місяць пролежав у квартирі: на Хмельниччині засудили жінку, яка вбила вітчима

У Хмельницькому чоловік намагався на кладовищі покінчити життя самогубством (ВІДЕО) 

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up