Замовив наркотики поштою. Суд призначив покарання хмельничанину

Замовив наркотики поштою. Суд призначив покарання хмельничанину
Фото ілюстративне
  • Чоловіка затримали з посилкою, у якій були наркотичні речовини.

Чоловіка з наркотиками затримали біля одного із поштових відділень Хмельницького. Як виявилося, він саме отримав посилку із метамфетаміном. Загальна вага речовини склала - 15,11 грама. 

  •  "Хто саме прислав наркотики замовнику, досудове розслідування так і не встановило. Порошкоподібну речовину працівники поліції, виявили під час проведення особистого обшуку в чоловіка невдовзі, як той отримав посилку. В картонній коробці містився гіпсовий виріб у вигляді літака, саме в ньому й було заховане упакування з метамфетаміном", - йдеться у повідомленні Хмельницького міськрайонного суду.

Суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 309 КК України(Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів) та призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років.

На підставі статті 75 КК України від відбування призначеного покарання обвинуваченого звільнили, встановивши два роки іспитового строку. Також на користь держави за залучення експерта він мусить сплатити близько тисячі гривень.

Відео дня

Читайте також: У Хмельницькому чоловік погрозами вимагав у нарколога "дозу"
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up