12-річну дівчинку з Дунаєвечинни до суїциду довів сайт самогубців?

12-річну дівчинку з Дунаєвечинни до суїциду довів сайт самогубців?
  • 12-річну Настю знайшли повішаною у сіннику.
  • Дівчинку виховували дідусь та бабуся, до яких вона приїхала на вихідні зі школи-інтернату у Кам'янці. 
  • Поліція з'ясовує причини смерті дитини. Ймовірно, що дитину на це підбили в Інтернеті. 

Трагедія сталася у суботу, 24 лютого, у селі Рудка.  Настя жила із дідусем та бабусею, адже мама поїхала на заробітки. У той день усе було як завжди, бабуся пішла до церкви, а дідусь порався по господарству. Дівчина сиділа за комп’ютером, а потім вийшла на вулицю. Коли онучка не повернулася через годину, дідусь кинувся її шукати. Її він знайшов повішаною у сіннику. Про це йдеться у сюжеті телеканалу "NewsOne".

Як розповіли сусіди, Настя була врівноваженою та спокійною дитиною, добре вчилася та була слухняна. Також вона ходила до церкви. Що трапилося й чому школярка пішла на самогубство, вони не розуміють.

Дівчина навчалася у Кам’янець-Подільській спеціалізованій школі. Вона мріяла стати перекладачем, мала багато друзів та ні з ким не конфліктувала. Невдовзі мама мала забрати доньку до Польщі, щоб вона там навчалася.

Наразі справу розслідують. Мобільний телефон та комп’ютер дівчинки забрали на експертизу. Як зазначили правоохоронці, за кілька хвилин до повішання, дівчина заходила на сайт самогубців.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Лариса Дурицкая

    Дуже співчуваємо сім"і і родині НАСТІ. Велике горе прийшло в ваш дім, жаль такоі юноі дівчинки,  наші співчуття мамі Наташі, бабусі Жені, дідусю Валентину. Тримайтеся,дорогі наші-нехай вам Бог допоможе в вашій біді.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up