Вбивство у Гречанах: чоловік "під кайфом" задушив свою вагітну подругу

Вбивство у Гречанах: чоловік "під кайфом" задушив свою вагітну подругу
  • 32-річний коханець під час сварки накинувся та задушив свою подругу. Після чого пішов геть.
  • Тіло жінки згодом виявили колеги по роботі, які прийшли її провідати.
  • Наразі підозрюваного у вбивстві затримали. Тривають слідчі дії.

27-річна хмельничанка працювала касиром в одному із банків міста. 30 травня вона не вийшла на роботу і не відповідала на телефонні дзвінки. Це не було схоже на неї, тож, колеги вирішили її провідати. Підійшовши до дверей квартири вони здивувалися, адже ті були незамкненими. На стукіт господиня не відповіла. Тож ті зайшли всередину. Там гості натрапили на жахливу знахідку - вагітна жінка лежала на підлозі із зашморгом на шиї. На місце одразу викликали поліцію.

Підозра впала на 32-річного співмешканця потерпілої. Чоловіка затримали впродовж двох годин в одному з дворів по вулиці Шевченка. 

- Спочатку патрульним надійшло повідомлення від громадян про те, що дивний чоловік ходить босоніж по вулиці. З поліцейськими він поводився чемно, взувся, тож правоохоронці поїхали далі, але за деякий час отримали орієнтування на підозрюваного у вбивстві і зрозуміли, що це той чоловік, з яким вони нещодавно спілкувались, - йдеться у повідомленні прес-служби ГУ НП у Хмельницькій області.

Як виявилося чоловік перебував у стані наркотичного сп’яніння.

Відео дня

Як зазначив начальник Південно-Західного відділення поліції Тарас Гуменюк, найімовірніше, що чоловік прийшов до жінки уже "під кайфом", а коли вона зробила йому зауваження він накинувся на неї.

Справу розслідують відповідно до пункту 2 частини 2 статті 115 (Умисне вбивство малолітньої дитини або жінки, яка завідомо для винного перебувала у стані вагітності) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув’язнення. На період досудового розслідування суд взяв його під варту.

За інформацією, яку надали редакції vsim.ua, чоловік був батьком дитини. Жінка перебувала на шостому місяці вагітності.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Виктор

  • Елена Роштовская

    Щоб зігнив заживо! Тварюка!
  • Анастасія Онишко

    Скотиняка,
    Мало
    Вбити.
  • Вікторія Дейчук

    Чому приховують обличчя? Це злочинець, а таких потрібно бачити здалеку.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up