Житель Хмельниччини хотів «позичити» чуже авто, а опинився у СІЗО

Житель Хмельниччини хотів «позичити» чуже авто, а опинився у СІЗО
25-річний кам’янчанин, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, намагався викрасти «Opel».

Автокрадій зламав замок у старенькому автомобілі, але «одиничка» йому не сподобалась. Тоді він таким же чином проник в «Opel», який стояв неподалік. Уже збирався їхати, але його затримали міліціонери.

«У ході слідства було встановлено причетність молодика до вчинення грабежу, скоєного дещо раніше.

Тоді в кам’янчанина викрали барсетку з грішми та документами. В затриманому потерпілий впізнав свого кривдника», - йдеться у повідомленні прес-служби Хмельницького обласного управління міліції.

Відео дня

Зараз молодий чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 286 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» та ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Правоохоронці перевіряють його на причетність до вчинення інших майнових злочинів на території міста.

 

    

 

    

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up