Хто їх пише та навіщо: хмельничан запрошують на дитячу суботу присвячену книгам

Хто їх пише та навіщо: хмельничан запрошують на дитячу суботу присвячену книгам
Фото: Analytics News
  • Книгарня “Є” запрошує на Дитячу суботу присвячену книгам.
  • Захід буде цікавий для дітей 4-8 років.

Навіщо людям так багато книжок? Відповідь на це питання спробують відшукати уже 20 жотня у книгарні "Є". Саме там влаштують цікавий та пізнавальний захід присвяченний книгам.

"Для кого письменники пишуть книжки? Чому в світі так багато бібліотек та книгарень...І для чого взагалі до них ходити? Чому людина повинна вміти читати, і бажано не однією мовою?... З купою “чомучних” питань ваш малюк зможе розібратися на нашому заході "Навіщо людям так багато книжок?". Там ми дізнаємося коли вперше було надруковано книгу, де знаходиться найбільша бібліотека у Світі та як і для чого працюють видавництва. А на довгу пам'ять від заходу, кожен учасник матиме змогу зробити секретний сувенір своїми руками", - зазначають організатори.

Усіх охочих чекають у суботу, 20 жовтня. Початок о 12:00

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 19:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 18:42 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up