Куди піти у вихідні 2-3 лютого. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 2-3 лютого. ВСІМ рекомендує
Фото ілюстративне. pexels.com
  • Цими вихідними на хмельничан очікують чимало цікавих та пізнавальних заходів.

  • Для дітей покажуть цікаві вистави, а для дорослих пропонують відвідати виставки, майстер-класи та концерт.

  • Пропонуємо переглянути традиційну афішу від vsim.ua.

2 лютого (субота)

09:00 - Колективна виставка "Різнобарв’я подільського розпису" у Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці. Вхід вільний.

Запрошують хмельничан та гостей міста переглянути колективну виставку «Різнобарв’я подільського розпису», присвячену відродженню подільського декоративного розпису.

10:00 - Виставка екзотичних тварин "Світ Джунглів" у ТЦ “ЦУМ”. Вхід: 40-50 грн.

Відео дня

Виставка екзотичних тварин являє собою науково пізнавальний інтерес. Для всіх проводяться екскурсії, під час яких відвідувачам дається уявлення про різноманітність і красу тваринного світу, розповідається про місця проживання, спосіб життя, харчування, розмноження цих екзотичних тварин. На виставці більше 50 видів тварин. Всі вони знаходяться в окремих тераріумах і клітках. Під час відвідування виставки дітям і дорослим прищеплюється любов до тварин, виховується бажання охороняти живу природу. Також є можливість сфотографуватися з тваринками.

10:00 - Виставка Тетяни Цимбарецької “Вікна, що змінюють” у Хмельницькому обласному художньому музеї. Вхід: 5-20 грн.

Цим проектом здійснюється офіційне відкриття нового сезону діяльності музейної галереї "квARTира" (екс-"Галерея на Проскурівській"): виставки 2019 року в галереї ХОХМ відбуватимуться в межах Року українського декоративного мистецтва.

10:30 - Вистава “Бебі - бумм! Знайомство” у Хмельницькому театрі ляльок "ДИВЕНЬ". Вхід: 40 грн.

Запрошуємо усіх малюків міста Хмельницького на виставу "Бебі - бумм! Знайомство". Захід для глядачів від 1-го до 3-х років.

12:00 - Лялькова вистава “Мій дружок” у Хмельницькому театрі ляльок "ДИВЕНЬ". Вхід: довідки за телефоном (097) 838 73 92.

Казка, яка розповість малятам про найцінніше в житті - про дружбу!

16:00 - Ресурсна група “Там, усередині” на вул. Проскурівській, 4. Вхід: 250 грн.

Ресурсна група - це простір безпеки і довіри, комфорту і прийняття, підтримки і розуміння. Будуть прислухатися до себе та інших, говорити і відчувати, проявлятися і наповнюватися тут і зараз. Будуть використані новітні психологічні вправи та психотерапевтичні техніки. Це можливість потурбуватися про себе, досягти цілісності, відновити творче пристосування в життєвих ситуаціях, віднайти приховані можливості, побачити альтернативні вибори, отримати професійний супровід та підтримку групи.

18:00 - Волейбол. Чоловіча команда "Новатора" прийматиме вінницький ВК "Серце Поділля" в рамках 11-го туру Суперліги у СК «Новатор» по вулиці Тернопільська 13/4.

19:00 - Тарас Чубай і Плач Єремії у Хмельницькому у Хмельницькій обласній філармонії. Вхід: 230-490 грн.

Запрошуємо усіх на концерт Тараса Чубая і Плач Єремії. Концерт пройде у Хмельницькій обласній філармонії. Колектив на чолі з музикантом-філософом Тарасом Чубаєм, який більше трьох десятиліть прокладає власний музичний шлях щиро і без пафосу. Не пропустіть таке довгоочікуване повернення - це буде вечір чистого мистецтва і справжньої музики!

3 лютого (неділя)

11:30 - Волейбол. Чоловіча команда "Новатора" прийматиме вінницький ВК "Серце Поділля" в рамках 11-го туру Суперліги у СК «Новатор» по вулиці Тернопільська 13/4.

12:00 - Лялькова вистава “ЛІКАР АЙБОЛИТЬ” у Хмельницькому театрі ляльок “ДИВЕНЬ”. Вхід: деталі та придбання квитків за номером (097) 838 73 92.

Запрошуємо усіх малюків міста Хмельницького на лялькову виставу "ЛІКАР АЙБОЛИТЬ".

19:00 - Комедія “Одруження” у Хмельницькому академічному театрі ім. М.Старицького.

Театральне дійство, яке розвивається на сцені, показує події одного дня, у якому більше переживань і пристрастей, аніж у деяких людей відбувається за все життя. Упродовж дня в домі Агафії Тихонівни проходить цілий «парад» женихів. Героїня мріє про сім'ю і домашній затишок, закохується й розчаровується.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram та Instagram.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up