Куди піти у вихідні 22-23 грудня. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 22-23 грудня. ВСІМ рекомендує
  • Цього тижня у Хмельницькому влаштують новорічні майстер-класи, цікаві тренінги та заходи для дітей. 
  • Повну афішу дивіться у традиційній підбірці від vsim.ua. 

22 грудня (субота)

10:00 - ярмарок "Вулик" у виставковій залі на Соборній, 29А. Вхід вільний. 

У Виставковій залі відбудеться ярмарок особливих подарунків "Вулик". Буде святково, затишно та тепло - майстри підготували подарунки та майстер-класи.

10:00 - новорічний вогник для дітей з особливими потребами у театрі Старицького. Вхід вільний. 

Відео дня

Новорічний вогник для дітей з особливими потребами. Долучайтеся до заходу, щоб робити життя дітей яскравішим. 

11:00 - майстер-клас "Полімери: гідрогель, виготовлення аромолампи, хробачки" у центрі розвитку дітей "Pixel". Вхід: 150 гривень. 

Ваші діти вміють виготовляти гідрогель з полімерів? А хробачків чи, може, аромолампу? Пора вчитися. Для дітей 6-14 років. 

12:00 - арт-тренінг "Прокрастинація, або Як уже нарешті почати діяти" за адресою: вулиця Гагаріна, 5. Вхід: 450 гривень. 

Цей захід створений для людей, які бажають віднайти відповіді на важливі для себе питання, навчитися застосовувати отримані знання із задоволенням і натхненням. Людей, які хочуть розвиватися та покращувати якість свого життя. Цього разу йтиметься про те, чому ми так любимо відкладати справи на потім. 

15:00 - новорічна вистава «Снігова королева» у театрі Старицького. Вхід вільний. 

Управління праці та соціального захисту населення Хмельницької міської ради запрошує дітей з інвалідністю на перегляд новорічної вистави «Снігова королева». 

16:00 - майстер-клас із основ акторського етюду у центрі розвитку театру "Час Т". Вхід вільний. 

Які бувають етюди? Чим вони корисні для акторів? Особливість роботи над етюдом? Перевтілютимуться у різних тварин та відтворюватимуть їх повадки, пластику та характери. Занурюватимуться в задані «запропоновані обставини». Спробують працювати імпровізаційно гуртом, у парах та індивідуально. Загалом, намагатимуться перейти з етюдом «на ти».

20:00 - новорічна вечірка від свідків "Матадор" у монотеатрі "КУТ". Вхід: 70 гривень.

Нарешті справжне святкування в Хмельницькому! Збирають усіх вихованців клубу "Матадор", фестивалю "Республіка" та інших небайдужих поцінювачів справжньої музики. Зірковий гість - МС BREHUNETS (оксамитовий голос гурту "Курс Валют"). Улюбленець долі та вибагливої публіки клубу "Closer". Ось декілька епітетів про МС з різноманітних музичних ЗМІ: "Дніпровський бальзам для поранених душ", "Найкращий митець, рупор втраченого покоління, дух, що тіло рве до танцю", "Тільки й розмов що про Брехунця", "Оксамитовий баритон сучасної української естради". Також паті не обійдеться без резидентів: DJ Shvets, DJ Zoin, DJ Sokha. 

23 грудня (неділя)

11:00 - майстер-клас із виготовлення святкових новорічних прикрас із полімерної глини у центрі розвитку дітей "Pixel". Вхід: 150 гривень. 

Невдовзі Новий рік, а іграшок на ялинку ще немає. Потрібно швиденько наталаштовуватися й зробити їх. Звісно, іграшки, зроблені власноруч, будуть кращими, оригінальними й по-особливому тішитимуть очі всій родині. Для дітей 6-14 років. 

12:00 - дитячий майстер-клас із розпису новорічних пряників у ресторації "Куркуль". Вхід: 80 гривень. 

Дитячий майстер-клас з розпису новорічних пряників від шеф-кухаря Андрія Пугача, бронзового призера “new generation of chef”. У програмі також веселі конкурси та подарунки. 

12:00 - дитяча вистава "Веселі перегони" у театрі ляльок "Дивень". Вхід: 25-30 гривень.

Ця історія про те, як зухвалий Заєць насміхався над Їжачком, вважаючи себе хитрішим за нього. Вони посперечалися, хто перший добіжить і тим переможе. Прудконогий Заєць був переконаний, що швидше подолає дистанцію. Але Їжак з Їжачихою перехитрували його й виграли. 

12:30 - майстер-клас із ебру - розпису по воді у центрі розвитку дітей "Pixel". Вхід: 150 гривень.

Суть технології полягає в тому, що спочатку зображення створюєть фарбами на поверхні води. Потім його можна переносити на інші поверхні – папір, тканину, дерево, скло, а також на кераміку. Перси цій техніці дали поетичну назву «мистецтво хмар». Для дітей 6-14 років. 

15:00 - майстер-клас із основ програмування JAVA у навчальному просторі "Vector". Вхід вільний. 

Сфера ІТ активно розвивається та наразі займає вагому частку ринку праці. Програміст - це високооплачувано, цікаво, достойно. Турбуєтесь за майбутнє Вашої дитини - дайте можливість розпочати кар'єру в ІТ. Запрошують учнів 6-11 класів. 

18:00 - майстер-клас із виготовлення різдвяного ліхтарика у центрі розвитку театру "Час Т". Вхід вільний. 

Відвідати майстер-клас з витинанки буде цікаво та корисно й дітям, і дорослим. Юні творці зможуть наповну проявити свій творчий потенціал, розвинути фантазію та образове мислення. Дорослі ж відволічуться від буденності, пізнають медитативну силу творчості та, можливо, отримають нове захоплююче хобі. У результаті майстер-класу кожен створить унікальну прикрасу для власної оселі або чудовий подарунок своїм близьким.

19:00 - комедія «Ніч перед Різдвом» у театрі Старицького. Вхід: 60-100 гривень.

Це історія про коваля Вакулу і його кохану Оксану. Дівчина не відповідала на залицяння, а потім, щоб той остаточно відстав, заявила, що вийде за нього заміж тільки тоді, 
коли він принесе їй черевички, які носить цариця. І для свого щасля хлопець був ладен на все – навіть осідлати самого чорта. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа у Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up