Наслідки Rock&Buh: як виглядає Молодіжний парк після фестивалю (ФОТО)

Наслідки Rock&Buh: як виглядає Молодіжний парк після фестивалю (ФОТО)
  • Триденний фестиваль завершився вчора, 26 травня.
  • Сьогодні у Молодіжному парку залишився лише натяк на те, що тут він проходив. Бо ж місце фанатів, сцен та гуртів зайняли рештки веселощів - сміття.
  • Як виглядає парк після Rock&Buh бачили журналісти vsim.ua.

На відміну від останніх днів, сьогодні в Молодіжному парку менш весело та гучно. Тут вже немає фуд-кортів та фанатів року. Однак залишки триденного рок-фесту ще присутні. Просто під ногами лежать пляшки з-під алкогольних напоїв, недопалки, кульки та інше сміття.

Найбруднішою точкою пляжу нині є місце, де розташовувалось наметове містечко. Окрім пляшок та цигарок, тут можна натрапити на брудний одяг, що розкиданий по всій території.

Начальник управління ЖКГ Хмельницької міськради Василь Новачок повідомив vsim.ua, що газони і пішохідні доріжки приберуть до сьогоднішнього вечора.

Відео дня
  • Прибирання Молодіжного парку тривало і впродовж фестивалю. Там встановлені контейнери для сміття на 125 л, які опорожнюють й  досі. А взагалі комунальне підприємство Парки і сквери прибирає в парку щоденно, з 7-ої до 22-ої і навіть 23-ої години - каже Василь Новачок.

Ну а як виглядав Молодіжний парк після Rock&Buh, станом на 13 годину, дивіться на світлинах.

Читайте також: Відверто про “Rock&Buh 2019”: враження учасників та організаторів фестивалю

У Хмельницькому на «Rock&Buh» тусили єдинороги, пінгвінчик та рокери з кольоровими ірокезами

Хмельничанин Андрій оригінально освідчився коханій просто зі сцени «Rock&Buh»

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (40)
  • Tetiana Baidin

    Lollapalooza - Найбільший музичний фестиваль у Чікаго також триває кілька днів і проводиться у самому серці міста  в центральному парку.
    Також гори сміття залишає після себе, але це не проблема, прибирають та й усе.  
    На фото до речі волонтери, які збирають тільки бляшанки для подальшої повторної переробки.
  • Galyna Mereka

    А що місцева влада вина , коли люди після себе не прибирають .
  • Andrey Manson

    Все супер, радий, що у нашому місті проводять такі заходи і кращого місця для цього не знайдеш.
    Але фотографу можна тільки подякувати - знайшовши кілька пляшок і сфотографувавши їх а весь екран - це потібно мати талант, так ненав’язливо показати бруд, там де його мало. Не здивуюсь, якщо він для цього збирав недопалки в одну купку для "ефектного" фото.
    Ви взагалі бачили, що залишається після Октоберфесту в найрозвиненішій країні Європи?
    Як не є, для нашого міста це досвід, з часом буде краще, я в цьому впевнений. Тим паче, вже є проект по розвитку тієї зони парку і сподіваюсь там передбачать нормальну інфраструктуру для такого типу заходів.
  • Вано

    Так вот що там було. Стадо свиней виявляється там було. Хрокали кілька ночей підряд, а після себе залишили кучу лайна усякого
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up