ТОП-5 новорічних мультфільмів для святкового настрою

ТОП-5 новорічних мультфільмів для святкового настрою
WoMo.ua
  • Під час новорічно-різдвяних свят усі ми трішки впадаємо у дитинство: ліпимо сніговиків, граємо у сніжки, бешкетуємо та радіємо, а ще дивимось мультфільми й від душі сміємося.
  • Пропонуємо вам добірку анімаційних стрічок, які забезпечать вам святковий настрій та чарівну атмосферу.

Жах перед Різдвом (1993)

Мультфільм розповідає про царство Хеллоуїн, царство страхів і кошмарів на чолі з царем жахів Джеком Скелінгтоном. Під Різдво Джек випадково потрапляє у світ живих, де дізнається, що є десь радість, добро і веселощі. 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Різдвяна історія (2009)

Це повчальна історія про старого скнару Скруджа. Він фінансист, який присвятив все своє життя накопиченню багатства. Він зневажає все, окрім грошей, включаючи любов і різдвяні свята. Проте, однієї ночі усе це зміниться.

Вартові легенд (2012)

Тут на вас чекає справжній спецзагін казкових героїв - Санта Клаус, Зубна Фея, Великодній Кролик та Сніговик. Разом вони слідкують за миром та безпекою у диво-світі.

Крижане серце (2013)

Історія про королівство Арендейл та принцесу Ельзу. Не впоравшись зі своїми магічними здібностями, Ельза занурює королівство у вічну зиму. Докори сумління змушують королеву втекти. Однак, на її пошуки вирушає сестра Анна разом з відважним хлоцем Крістофом, а також його веселим і вірним другом оленем Свеном. Подорож друзів буде незвичайною і захопливою.

Крижана лихоманка (2015)

Короткометражна анімація про героїв мультфільму "Крижане серце", який так полюбили глядачі. Цього разу всі вони готуються відзначати день народження Анни. За задумом цей бенкет має стати найкращим у житті дівчини, але без сюрпризів не обійшлося.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up