У Хмельницькому проблеми "куди піти" більше не існує!

У  Хмельницькому проблеми "куди піти" більше не існує!
Дізнатись, де можна відпочити у місті сьогодні, яку цікаву виставку відвідати за тиждень, куди піти з дитиною на вихідні, що подивитися в театрі чи де, нарешті, записатися на курси вивчення іноземної мови - все це ви можете зробити з найповнішою у Хмельницькому афішою на сайті "Мое місто"

Плануйте свій час, першими дізнавайтесь про найцікавіші події у місті, додавайте анонс своєї події і, головне, діліться враженнями від концерту чи кінофільму в коментарях під подією. «Події від тебе - коментарі від міста» - унікальність нашого нового продукту саме в цьому короткому і зрозумілому лозунгові.  

Наразі ми пропонуємо хмельничанам та гостям міста обрати подію до душі у тематичних рубриках: концерти, шопінг, вечірки, дітям, відпочинок, навчання, виставки, театр, кіно, спорт та подорожі.

Сайт має яскравий дизайн, зручний у користуванні і, що найголовніше, не відволікає вашу увагу зайвою інформацією, політичними новинами та скандалами. Поділитися своїми враженнями від фільму, концерту чи виставки, відпочинку з дітьми у тому чи іншому дитячому розважальному закладі ви можете прямісінько під анонсом цієї події на на нашому новому сайті. Це допоможе іншим хмельничанам зорієнтуватися у своїх планах, вирішити, куди потрібно обов’язково піти, а де їм наврядчи буде цікаво. Ми формуємо контент, ви формуєте загальну думку. Ми працюємо для того, щоб вам зручніше відпочивалося!   

Відео дня

moemisto.ua/km

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    нічого цікавого - реклама. в Хмельницькому одні кафе і ресторани а піти толком нікуди
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up