Вірастюк і 199 тисяч гривень: у Хмельницькому проведуть “Богатирські ігри”

Вірастюк і 199 тисяч гривень: у Хмельницькому проведуть “Богатирські ігри”
LIGA.net
  • До Дня молоді влаштують спортивне шоу.
  • Витратять на богатирські ігри 199 тисяч гривень з бюджету.
  • Ведучим ігор буде Василь Вірастюк.

Основні заходи до Дня молоді у Хмельницькому цілком символічно пройдуть у парку Молодіжний. Там буде вирувати MyFest із музикою, фудкортами, іграми і багатьма цікавинками. Будуть там і “Богатирські ігри” з “Найсильнішою людиною світу 2004 року” Василем Вірастюком в ролі ведучого.

Зірковий і відомий українцям Василь Вірастюк приїде у Хмельницький 30 червня. Саме на цей день запланували проведення Богатирських ігор. Обов’язкова участь Вірастюка в ролі ведучого та модератора прописана в угоді про проведення заходу між управлінням молоді та спорту та підприємцем Сергієм Конюшком.

Проведення Богатирських ігор обійдеться міському бюджету в 199 тисяч гривень. За цю суму, окрім згаданого Вірастюка, участь мають взяти 20 стронгменів з усієї України і судді. Тривати все має 3 години. Протягом цього часу до участі мають також залучатися глядачі.

Відео дня

Повну програму фестивалю читайте у новині: Кіно 18+, Вірастюк, музика і фаєр-шоу: що чекає хмельничан на My Fest

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Андрій

    А мені цікаво скільки платники податків витратили на це дійство...бо в країні переповненій корупцією це завжди актуальна інформація
  • Хмельничанка

    Вірастюк це супер !!!
  • Украінeць

    Цікаво, де навчають так заголовки  писати?“Вірастюк і 199 тисяч”!Як 1000 і одна ніч!Одразу спадає на думку, що це 199 тисяч осіб прийматиме участь в дійств. Ба, ні, то ж мова про гроші, як завжди! Помітна тенденція журналістів "Всім" акцентувати  на вартості кожного заходу, не важливо, що такі заголовки безглуздо звучать, головне, щоб ідея, яка в нас міська влада марнотратна, прозвучала ще в назві статті!І це не вперше!Очевидно, дуже хтось хоче, щоб мером міста став хтось інший, тому  і використовує для цього "Всім"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up