Як посеред Монмартру: в Хмельницькому відбудеться благодійний вечір французької музики

Як посеред Монмартру: в Хмельницькому відбудеться благодійний вечір французької музики
  • Для хмельничан виступатиме джазова команда.

  • Кошти, зібрані на концерті, передадуть медикам Львівщини, які забезпечують азовців. 

В обласній філармонії пройде благодійний вечір французької музики. Організатори запевняють, що буде атмосферно та романтично. На сцені виступатиме команда професіоналів джазу зі спеціальною програмою «Saison de velours» (Оксамитовий сезон). 

Програма складатиметься з творів Рішара Гальяно, Мішеля Леграна, Джанго Рейнхардта, Юбера Жиро, Стефана Грапеллі. Організовує свято Український Мистецький Фронт.

— Зовсім не обов'язково їхати в Париж, щоб насолодитися французькою атмосферою! Маємо ідею, як провести вечір у рідному місті, але відчути себе посеред Монмартру. Це буде більше, ніж просто концерт, це буде вибух французької романтики! Ми відтворимо атмосферу Парижа. Жодного плану, розслабляємося і відпочиваємо! Музиканти подарують гостям коктейль з неймовірної суміші класичних французьких творів із вкрапленнями джазових імпровізацій та шаленого драйву у стилі мануш. На сцені — чисто чоловіча команда! — повідомляють організатори.

Відео дня

П’ять причин, чому необхідно відвідати концерт «Ville de l’amour»: 

Зібрані гроші передадуть на потреби Медичного корпусу Львівщини, який сприяє забезпеченню окремого полку спеціального призначення А30B.

Квитки можна придбати за посиланням. А для військових вхід вільний. Ті, хто не зможе відвідати концерт, але хоче долучитись до допомоги військовим, можуть зробити це за посиланнями.

Лінк для донатів:

Вечір французької музики пройде 18 вересня в Хмельницькій філармонії.

Початок о 17:00.

То як, підете на вечір?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up