Циклон Пеггі та дощі: прогноз погоди на тиждень у Хмельницькому

Циклон Пеггі та дощі: прогноз погоди на тиждень у Хмельницькому

Прийдешній тиждень буде дощовим та вітряним. Читайте детальний прогноз. 

Осінь розпочалась різко. Не лише на календарі, а й по погоді. Температура повітря на початку вересня одразу понизилась на десяток градусів. Цього тижня потепління очікувати точно не слід. Циклон із кокетливим ім'ям Пеггі відкриватиме дощовий тиждень в Україні, прогнозує синоптик Наталка Діденко

Фото зі сторінки Наталки Діденко

В понеділок, 12 вересня, дощі, від невеликих до помірних, пройдуть практично повсюди. Впродовж дня температура повітря у південній частині, у Дніпрі з районами, Кропивницькому з районами, Полтавщині та в східних областях очікується аж +17+22, в Криму до +24 градусів.

Найхолодніше буде у західній частині України, на Вінниччині, Житомирщині, Київщині, Чернігівщині, прикордонних районах Сумщини та Харківщини, західних районах Черкащини, передбачається +10+15 градусів.

Відео дня

— Вітер посилюватиметься до окремих штормових поривів на заході та сході України, на решті території вгомониться, максимум помірний, — додає Діденко.

Якою буде погода впродовж тижня у Хмельницькому?

У понеділок, 12 вересня, температура повітря коливатиметься від +9+11 вночі до +12+14 вдень. Вітер північно-західний, 7-12 метрів за секунду. З ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Протягом усього дня очікується дрібний дощ, який після обіду може посилитися.

У вівторок, 13 вересня, сонце буде рідко з'являтися з-за хмар. Дрібний дощ йтиме майже весь день. Вранці він може посилитися, проте до вечора поступово стихне. Вітер північно-західний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря прогріється до +9+11 вночі та +12+16 вдень.

В середу, 14 вересня, хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів. Вітер південно-західний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря прогріється до +9+11 вночі та +19+21 вдень.

У четвер, 15 вересня, протягом усього дня погода буде похмурою. З ранку і до пізнього вечора йтиме дрібний дощ. Температура +12+14 вночі та +17+19 вдень. Вітер північно-західний, 5-10 метрів за секунду.

У п’ятницю, 16 вересня, сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Дрібний дощ розпочнеться з самого ранку та ближче до вечора він повинен припинитися. Температура повітря: +12+14 вночі та +17+19 вдень. Вітер західний, 5-10 метрів за секунду.

На вихідні, 17-18 вересня, стовпчики термометра піднімуться до +8+10 вночі та +12+14 вдень. У суботу хмарна погода протримається увесь день. З середини дня і до його кінця йтиме дрібний дощ. Неділя також буде похмурою. Впродовж усього дня очікується дрібний дощ.весь день буде хмарним. У другій половині дня очікується дрібний дощ, який йтиме до самого вечора.

*за даними Українського гідрометцентру та сайту sinoptik.ua.

Нагадаємо, у вересні 2022 року очікуються магнітні бурі, які будуть істотно відчутні в Україні та світі. Дві потужні магнітні бурі накриють Землю. Вони впливатимуть на самопочуття метеочутливих людей. Середні та низькочастотні бурі будуть впродовж всього місяця. Коли саме їх очікувати та як берегтися читайте у матеріалі Магнітні бурі у вересні 2022. Як вберегти себе

Читайте також: 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Галина Горчиця-Процик

    Осіння краса !
  • Sergii Volkotrub

    фото - супер!

keyboard_arrow_up