21 липня - День ангела в Кирила

21 липня - День ангела в Кирила

Сьогодні, 21 липня, іменини відзначають чоловік з іменем Кирило. 

Кирило – чоловіче ім’я давньогрецького походження, яке перекладається як «владика», «пан». Деякі дослідники вказують на перське походження імені Кирило. У перекладі з перської мови це ім’я означає «сонце».

Маленький Кирюша – приклад допитливих «чомучок». Цього дитину цікавить буквально все на світі. Цим пояснюється те, що зазвичай Кирило вчиться читати набагато раніше своїх однолітків. Він прагне в книгах дізнатися відповіді на всі його питання. Завдяки відмінній пам’яті, хлопчик часто дивує дорослих своїми знаннями. Кирюша рано засвоює правила поведінки в суспільстві, не створює клопоту ні батькам, ні вчителям. Тому, цього дитину часто ставлять у приклад іншим дітям. Але, як правило, однолітки недолюблюють Кирила в шкільні роки. Він ніколи не підкаже однокласника, і, тим більше, не дасть списати свою роботу.

Крім допитливості, Кирилу притаманне і велике честолюбство. Навколишнім він буде демонструвати, як чудово йдуть його справи, як багато чого він досяг у житті. Цей чоловік дуже любить, коли його хвалять, захоплюються ним.

Відео дня

Згідно характеристиці імені Кирило, чоловік з таким ім’ям нерідко залишається наодинці з-за свого егоїзму. Важко дружити з людиною, який вважається тільки зі своєю думкою, не помічаючи проблем і успіхів друзів.

Кирило рідко піддається чужому впливу. Навіть якщо він виглядає нерішучим, це зовсім не означає, що у нього немає власної думки. Хоча інтуїція у Кирила розвинена досить добре, частіше він користується своїм розвиненим розумом. Йому притаманне логічне мислення та аналітичний склад розуму.

Для Кирила не складно оволодіти будь-якою професією. Але більше всього йому підходить спеціальність педагога, лікаря, перекладача, конструктора, інженера. Нерідко Кирило стає хорошим керівником, досягає успіхів у кар’єрі дипломата.

Як зазначається в характеристиці імені Кирило, чоловік з цим ім’ям рано долучається до сексуального життя. Але це зовсім не означає, що він вітряний, ненадійний. Одружившись, Кирило стає вірним, люблячим чоловіком. У дружини зазвичай вибирає красиву, яскраву, але, в той же час, і владну жінку. Нерідко чоловік спокійно віддає лідерство в родині чоловіка. Головне, щоб вона не демонструвала це оточуючим.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up