Новий мобільний додаток для хмельничан «MyCity»: що можна дізнатися

Новий мобільний додаток для хмельничан «MyCity»: що можна дізнатися
  • Анонси заходів, відключення та стан виконання послуг — такі дані вже можна знайти у мобільному додатку від міської ради.

  • Інформацію до програми ще будуть додавати.

  • Як працює додаток та де його можна завантажити?

Хмельничани тепер можуть дізнатися про заходи в місті та відключення комунальних послуг з допомогою мобільного додатку. Його сьогодні, 14 січня, презентували у Хмельницькій міській раді. Додаток має назву «MyCity». Розробляли програму в комунальному підприємстві «Хмельницькінфоцентр». Займалися цим працівники установи, тому окремо грошей на розробку не виділяли. Про це під час презентації розповів міський голова Хмельницького Олександр Симчишин.

При запуску мобільного додатка відкривається карта Хмельницького на базі Карт Google. На ній є позначки з інформацією про відключення комунальних послуг. При натисканні на позначку відкривається сторінка з інформацією. Вказано, де буде відключення, що саме відключатимуть, у який час та яка причина. Поки що інформація є лише про тепло, гарячу та холодну воду.

Вгорі праворуч є кнопка, якою можна відкрити меню. Є три розділи — «Заходи», «Інформування», «Сервіси» та «Налаштування».

Відео дня

Заходи. Вказана інформація про заплановані події — назва, короткий опис, місце та час проведення. Все подано у вигляді списку.

Інформування. Та ж інформація про відключення комунальних послуг, що й у позначках на карті, але подана у вигляді списку.

Сервіси. Тут можна перевірити стан виконання електронної послуги, замовленої у Центрі надання адміністративних послуг через сайт mycity.khm.gov.ua. Потрібно натиснути «Перевірити стан послуги» та ввести номер документу.

Налаштування. Можна обрати, з якого підприємства отримувати інформування. Зараз доступні «Хмельницькводоканал», «Хмельницьктеплокомуненерго» та «Південно-Західні тепломережі». Також є можливість підписатися на розсилку електронною поштою.

За словами міського голови Олександра Симчишина, в мобільний додаток ще будуть додавати нові функції. Зараз доступна інформація про планові відключення тепла, гарячої та холодної води. Мають з’явитися дані про вимкнення електро- та газопостачання, а також аварійні відключення. Переговори з «Хмельницькобленерго» та «Хмельницькгазом» наразі завершують.

Також мають додати відомості про ремонти доріг — від комунального підприємства по будівництву, ремонту та експлуатації, а також від приватних підрядників. Повідомлятимуть і про «ямкові» ремонти, і про ремонти суцільним методом, і про капітальні ремонти.

Мобільний додаток вже доступний для завантаження з Google Play та Apple Store. Нагадаємо, що минулого року в міськраді представили додаток «Khmelville». В ньому є інформація про визначні місця Хмельницького.

Головна сторінка
Сторінка, що відкривається при натисканні на точку на карті
Сторінка, що відкривається при натисканні на точку на карті
Меню
Розділ «Заходи»
Розділ «Інформування»
Розділ «Сервіси»
Розділ «Сервіси»
Розділ «Налаштування»

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дария Середенко

    задумка класна шоб воно ше так працювало як треба, а то по півроку "у розробці"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:33 За побиття дитини судили «горе-мати» з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up