За кров на банках хмельницьким свободівцям може світити до трьох років тюрми

За кров на банках хмельницьким свободівцям може світити до трьох років тюрми
Кримінальне провадження щодо пошкодження фасадів банків у центрі Хмельницького "ВТБ" та "Сбербанк России" відкрили за фактом навмисного пошкодження майна.

Відомості про події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За фактом навмисного пошкодження майна в межах статті 194, ч.1 ККУ встановлюються очевидці події та особи, які причетні до даного правопорушення.

Санкція статті: штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Відео дня
> Нагадаємо, російські банки "ВТБ" та "Сбербанк России", що знаходяться по Кам’янецькій, свободівці розмалювали та закидали фарбою і кров"ю. На місці події міліція нікого не затримала.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Придурки! Через эти банки я отправляю деньги в Украину родным. И это называется новой демократией и "свободой". Лучше бы шли работать. А то громить все мастера.
  • Anonymous

    А в банкоматах наші українські гривні, а ці свободівські виродки заляпали їх кров'ю.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up