Гамалій вручив державні нагороди керівництву та колективу ХУУПу

Гамалій вручив державні нагороди керівництву та колективу ХУУПу
Тут і далі фото з сайту ОВА
  • Навчальному закладу виповнилося 30 років з дня утворення. 

  • З цієї нагоди в ОВА відзначили двох ректорів та колектив університету.

В останній день лютого в обласній військовій адміністрації вручили державні нагороди керівництву та колективу Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова. Про це йдеться на сайті ОВА. 

Цьогоріч навчальному закладу виповнюється 30 років від дня утворення. Саме з цієї нагоди та за багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців й наукових кадрів, очільник області Сергій Гамалій нагородив Почесною грамотою Кабінету Міністрів України:

Відео дня

Нагороду також отримав і трудовий колектив ХУУПу. 

Довідка:
Хмельницький університет управління та права імені Леоніда Юзькова (скорочена — ХУУП імені Леоніда Юзькова) — вищий державний навчальний заклад. Заснований у 1992 році. Підготовка фахівців ведеться на юридичному факультеті, факультеті управління та економіки та заочному факультеті.
Університет здійснює ступеневу підготовку фахівців освітньо-кваліфікаційних рівнів «Бакалавр» за спеціальностями «Право», « Міжнародне право», «Соціальне забезпечення», «Менеджмент», «Публічне управління та адміністрування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Туризм» та «Магістр» за спеціальностями — «Право», «Публічне управління та адміністрування», «Менеджмент», «Фінанси, банківська справа та страхування» «Правоохоронна діяльність». Також в університеті діє аспірантура.
Заклад розташований у середмісті за адресою: вул. Героїв Майдану, буд. 8. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (37)
  • Оксана Цисун

    Луче людям чим один олному
  • Уляна Олійник

    Замість нагород по автомату і на ПЕРЕДОВУ!!!
  • Ирина Демьянюк

    Скоріше б вас всіх вже вивели на чисту воду,лицеміри!
  • Андрій Хомич

    Показуха ГАМАЛИЙ

keyboard_arrow_up