Хмельничанка Софія Скрипник перемогла на Всеукраїнській олімпіаді з екології

Хмельничанка Софія Скрипник перемогла на Всеукраїнській олімпіаді з екології
Колаж vsim.ua
  • Софія отримала диплом І ступеня. 

  • Вона навчається в НВК №4.

В Україні триває IV етап Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів 2022-2023 навчального року. Вже кілька юних хмельничан стали переможцями в різних дисциплінах. 

Ще одну перемогу принесла учениця Хмельницького навчально-виховного комплексу №4. Софія Скрипник здобула перше місце на Всеукраїнській олімпіаді з екології. Вона навчається в 9 класі. Про це повідомили в Департаменті освіти і науки міської ради. 

— Софія чудово представила й захистила перед вимогливим журі свій проєкт під назвою «Екосистемні послуги вуличних зелених насаджень та їх оптимізація в урбоекосистемі (на прикладі міста Хмельницького)» і отримала диплом І ступеня Всеукраїнської олімпіади з екології, — зазначили освітяни. 

Відео дня
Фото зі сторінки Департаменту освіти і науки Хмельницької міської ради

До Всеукраїнської олімпіади Софія здобула друге місце на обласному етапі олімпіади з екології та перше місце на ІІ етапі конкурсу-захисту Малої академії наук України. Наставником переможниці є педагог Валерій Олексійович Віркуна.

Урочисте закриття олімпіади та нагородження переможців відбулося 21 квітня в Чернівцях. Дипломи І ступеня, крім Софії Скрипник, також здобули:

Нагадаємо, ще дві хмельничанки здобули здобули призові місця на Всеукраїнських учнівських олімпіадах з української мови та літератури. Одинадцятикласниця Юлія Онуфрійчук, учениця НВО №5 імені Сергія Єфремова отримала диплом І ступеня. Третє місце посіла Каріна Гронська, учениця 8 класу Хмельницького навчально-виховного комплексу №4.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (39)
  • Надія Ватаман

    Розумниця....вітаю!
  • Антонина Найда

    Вітаємо з перемогою.
  • Alina Shmagaj

    Щиро вітаю ученицю і їх педагогів-керівників!
  • Руслана Сітарська

    Дуже приємно ,що у нас на Хмельниччині є такі розумні діти .Дякуємо батькам дівчинки !

keyboard_arrow_up